2777
2789

بیاید بگید نظرتون درباره تاثیر معدل چیه اصلا چطوری اعمال میشه به نفعمون هست یا نه

من معدلم هیجدهه انسانیه (سال دومیه که کنکور میدم)

به نظرتون چطوری اعمال میشه من با سایت تخمین رتبه حساب میکنم میانگین درصدام و به جز ریاضی و فلسفه شصت هفتاد درنظر میگیرم رتبم میشه دوهزارودویست در صورتی که دوستم پارسال به جز دوتا درس که شصت زده بود همه رو زیر چهل و بیست سی درصد زده بود ریاضی ام ده زده بود شد هزار و ششصد اینجوری که خیلی بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام . اول اینکه این سوابق هر درسی تک به تک بر اساس مقدار تاثیری که دارن در نظر گرفته بشه. دوم اینکه هیچ وقت اصلا تو تخمین رتبه های سایتا نرو چون این تخمین ها بر اساس سالای قبلن و الان علاوه بر تاثیر معدل اصلا متفاوت هست رتبه ها و شاید اصلا تفاوت زیادی باشه با رتبه ای که کنکور میدی با رتبه ای که تخمین زدی. پس نباید اون رتبه رو در نظر بگیری

سلام . اول اینکه این سوابق هر درسی تک به تک بر اساس مقدار تاثیری که دارن در نظر گرفته بشه. دوم اینکه ...

سلام عزیزم آخه سایت ام اس بوک با تاثیر معدل تخمین میزنه ولی به نظرم خیلی غیر منطقی بود فکر کن از معدل هجده تا نوزده هزار و خورده ای تفاوت ایجاد کرده بود