2777
2789
عنوان

دلم گرفته کلی

139 بازدید | 11 پست

ازوقتی مامانم فوت کرده سرهرچی زود عصبی میشم .زود بهم میریزم . الانم باخواهربرادم دعواکردم .. 

خستم خیلی روحم خستس .چندتاخواهر برادر دارم اما برای اینکه هفته ای یروز بیان پیش بابام ک تنها نباشه بهانه میتراشن.  کلا بیشتر وقتا میام پیش بابام اما روزایی هم ک نمیرسم بیام .مدام بفکرشم .دیشب ک اومدم دیدم بابام شام نداره داره  گوجه خیار خوردمیکنه ‌ک بخوره. کلی بهم ریختم . اصلا عین خیالشون نیس دارم دیوونه میشم

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
عزیزم متاهلید؟

ارههه عزیزم .

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والا  خدا رحمت کنه مادرتو 🙈 من الان از دست مامانم خیلی عصبانی ام دوست دارم یه مدت ازش ...

بخدا ک هیچکس مثل مادر نمیشه واسه آدم قدرشوبدون 

چقد دلتنگ مادرمم کاش میتونستم اخر ماه برم ببینمش😔😔

من یه عروس خون بسم که بخاطر بی فرهنگی خانواده وطایفه قربانی شدم😔که هشت سال زندگیم عذاب وخیانت و سختی💔 میشه برای اینکه بطور معجزه واری از این زندگی نجات پیداکنم یه حمدبرام بخونین💔🙏🏻🥺
چقد دلتنگ مادرمم کاش میتونستم اخر ماه برم ببینمش😔😔

حتما برو .هیچی قشنگترار وقت گذروندن بامادر نیس. چای خوردن و کلی حرف ودرد دل کردن باکسیکه میدونی دوست نداره خارب پات بره  

حتما برو .هیچی قشنگترار وقت گذروندن بامادر نیس. چای خوردن و کلی حرف ودرد دل کردن باکسیکه میدونی دوست ...

دعاکن پول بیاد دستم برم😔یکی از بزرگترین خواسته های قلبی این روزهامه.  با تمام ظلمهایی که شدهدرحقم ولی به بغل مادرم نیازدارم😔💔

من یه عروس خون بسم که بخاطر بی فرهنگی خانواده وطایفه قربانی شدم😔که هشت سال زندگیم عذاب وخیانت و سختی💔 میشه برای اینکه بطور معجزه واری از این زندگی نجات پیداکنم یه حمدبرام بخونین💔🙏🏻🥺
دعاکن پول بیاد دستم برم😔یکی از بزرگترین خواسته های قلبی این روزهامه.  با تمام ظلمهایی که شدهدر ...

بغل مادر پراز امنیت وآرامشه. ایشالله ک زودتر جورشه بری .

ارههه عزیزم .

اگر خونه پدرتون نزدیک هست وقتی برای خودتون غذا درست میکنید ی مقدار بیشتر درست کنید و برای ایشون ببرید یا وقتای ازادتون بهشون سر بزنید اگه هم براتون مقدور نیست گلم خدمتکار بگیرید اینطور از نگرانیتون هم کمتر میشه

اگر خونه پدرتون نزدیک هست وقتی برای خودتون غذا درست میکنید ی مقدار بیشتر درست کنید و برای ایشون ببری ...

آخه فقط غذاخوردن نیس ک .وقتی آدما سنشون بالا میره  بالاخره دلشون میخواد بچه هاشون بیان سربزنن . خواهر برادرای مت اصلا وجدان ندارن انگاری .مسافرت میرفتن چند روزپیش میگفتن بیا  بریم .گفتم باباتنهاس گفتن خب تنها باشه . اصلا براشون اهمیت نداره انگاری

آخه فقط غذاخوردن نیس ک .وقتی آدما سنشون بالا میره  بالاخره دلشون میخواد بچه هاشون بیان سربزنن . ...

چی بگم والا اونا رو ک نمیشه کاری کرد ولی خودتون اگه مسافرتی گردشی جایی خواستید برید ایشونو هم ببرید حال و هواشون عوض شه