2777
2789
عنوان

بیاین بگین حرف همسرم درسته؟

659 بازدید | 50 پست

خانواده همسرم اومدن خونه برادر شوهرم 

اینم بگم ما و برادر شوهرم یه شهر دور از خانواده شوهرم هستیم اینا اومدن اینجا مسافرت

و منو خانواده همسرم دو سه ساله قهریم من چندبار خواستم یجورایی با محبت کردن نزدیک بشم و رفع کدورت بشه روی خوش نشون ندادن همسرمم چندبار توی بحث گفت اونا نمی‌خوان آشتی کنن

که دیگه منم تصمیم گرفتم جلو نرم

حالا دیروز اومدن امروز شوهرم سرکار نرفت و از ظهر با پسرم رفت پیش اونا تا شب بهم زنگ زد گفت اومدیم بیرون کافی شاپ بعد میام خونه

متوجه شدم رفته جای دورتر از اونا وایساده بهم زنگ بزنه کلا این دوسه سال هروقت پیش اونا بود بهم زنگ نمیزد تا کمی دور بشه بعد زنگ میزد خیلی امروزم سر این ناراحت شدم

اومد خونه سر حرفو باز کردم و گفتم ناراحتم از این کارت

یهو برگشت گفت منو بگو که میخواستم شیرینی بگیرم پس‌فردا تورو ببرم اونجا

نمیدونم چرا بیشتر ناراحت شدم گفتم چرا هردفعه من باید بیام خدمتشون خب میگفتی شام درست کنم‌ اونا رو دعوت میکردی خونه ما

حرفمون شد سر این 

نمیدونم چرا حس کوچیک شدن گرفتم از اینکه گفت ببرمت اونجا

خدایا شکرت💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حست قابل درکه و نظرم درست هم هست

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بگین حس شما چیه

حس میکنم نباید برم اونا چندین بار به وضوح نشون دادن نمی‌خوان آشتی کنن

بعد من تا یک بار همسرم بگه بیا شیرینی بگیرم بریم پیششون بدوام برم

دلم قبول نمیکنه

خدایا شکرت💖

شما تنها باحانواده همسرت قهری؟چه رفتاری کردن که همسرتون باهاشون قهرنیست ولی شما قهری عزیزجان؟

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!
بگین حس شما چیه حس میکنم نباید برم اونا چندین بار به وضوح نشون دادن نمی‌خوان آشتی کنن بعد من تا یک ...

با شما موافقم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بگین حس شما چیه حس میکنم نباید برم اونا چندین بار به وضوح نشون دادن نمی‌خوان آشتی کنن بعد من تا یک ...

شما احترام خودتو گذاشتی وپیشقدم شدی .اینبار نوبت اوناست.البته بازم هرچی خودتون صلاح زندگیتون میدونین

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!

نه دعوتشون کن 

نه برو

ولشون کن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اگر ميتوني بگو سر چي بوده كه اينقدر سخت ميگريرن!🥸 مخصوصا رفنار همسرت

سر این بوده که از اول زندگی همسرم اختلافامونو بهشون اطلاع میداد مادرشوهرم میومد خونمون وسط بحث و دعوای ما دوتا

همینا باعث می‌شد من دلم سرد بشه و حرفایی پیش اومد که حرمتها شکسته شد 

یعنی جدای از مشکل منو همسرم منو خانوادشم به مشکل خوردیم و دعواها پیش اومد

بگذریم که چندبار تحریک کردن به جدایی

الان همسرم از کار اونموقع خودش پشیمونه رابطشو با خانواده من خیلی خوب کرده 

ولی خانوادش خیلی مغرورن من میترسم برم و بازم چشم و ابرو بیان دلم بشکنه

خدایا شکرت💖