2777
2789
ازدواج کرده بچه هاشم از این دختره که تهدیدش کرده بزرگترن

خب این آدم یک بیشعوره به تمام معناست که حتی گذرزمان هم نتوانسته ذره ای درستش کنه نه خودش و دعوت کنه نه خانوادشو چرا باید تن و بدن خودشو تو عروسی بلرزونه به خاطر این شخص خیلی غیر منطقه اگه دعوتش کنه 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه شرایطشون یجوریه که نمیشه واقعا 

فوقش دختر با خانواده خودش دعواش بشه نه اینکه یکی از مهمترین شب‌های زندگی مشترک براش جهنم بشه 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

منم یعنفر افتاد تو زندگیم به اخالت تفرقه انداختن  

حالا من شوهرم ک به مشکل خوردیم 

میره همه جا جار میزنه که اره این دختره اینجوریع اونجوریع 

من خوب بودم اون بد بود . اون تهمت زد . 

همه جا ابروم برد زندگیم خراب کرد هیچ 

داره ایندمم خراب میکنه

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
والله اگه کاری نکردم ومیدونم هیچ کاری نکردم از تهدیدات هیچ کس نمیترسم

نکرده کاری ولی میگه حالا اگه تو فامیل شوهرم یه آدم بیشعوری باور کرد چیکار کنم یهویی اون دفعه عصبی شده بود میگفت بخدا اگه بخواد تهمت بزنه همونجا جلوی همه میگم حضرت عباس بین من و اون داوری کنه به حضرت عباس میگم نمیگذرم ازش . حالا فرض کن دختری که دلش نمیاد کسی رو نبخشه ابنطوری میگه 🙁

محض اطلاع خانومایی که مثل نقل و نبات تهمت هرزگی به این و اون میزنید و از کلمات بسیار زشتی درمورد کسایی که ازشون بدتون میاد استفاده میکنین محض اطلاعتون کارتون جزء حدود سفت و سخت الهیه و ۸۰ ضربه شلاق داره درصورت عدم اثبات و غیر از این مورد ناسلامتی ما مسلمونیم کجای دین ما اجازه تهمت و توهین داده اونم تهمت به این بزرگی . اون بزرگوارایی هم که میگن دینشون انسانیته گمون نکنم هیچ جای دین انسانیتم همچین چیزی باشه که اگه باشه دیگه انسانیتم نیست 
واااا چه جوری؟ وسط عروسی با بلندگو میگه که همه میفهمن😑چی میگه اصلا؟ 

نمیدونم من شنیدم تهمتای زشتی زده بود به یکی تو عروسیش حالا تا چه حد راسته نمیدونم تو عروسی یکی دیگه هم اشکشو درآورد

محض اطلاع خانومایی که مثل نقل و نبات تهمت هرزگی به این و اون میزنید و از کلمات بسیار زشتی درمورد کسایی که ازشون بدتون میاد استفاده میکنین محض اطلاعتون کارتون جزء حدود سفت و سخت الهیه و ۸۰ ضربه شلاق داره درصورت عدم اثبات و غیر از این مورد ناسلامتی ما مسلمونیم کجای دین ما اجازه تهمت و توهین داده اونم تهمت به این بزرگی . اون بزرگوارایی هم که میگن دینشون انسانیته گمون نکنم هیچ جای دین انسانیتم همچین چیزی باشه که اگه باشه دیگه انسانیتم نیست 
چرا یکی باید چنین آدمی و دعوت کنه که عروسی به کامش تلخ کنه 

متاسفانه نمیشه دعوتش نکرد واقعا خیلی بهش فکر کردیم نمیشه 

نکرده کاری ولی میگه حالا اگه تو فامیل شوهرم یه آدم بیشعوری باور کرد چیکار کنم یهویی اون دفعه عصبی شد ...

دختره باید به مامان باباش بگه که تهدیدم کرده آبروتو میبرم کلا دعوتش نکنن ادم بدخواه هر نسبتی هم باهات داشته باشه وقتی تو عروسیت بخواد اذیت کنه چرا بیاد

به دختره بگو بعد از نماز اول وقت صبح،  زیارت عاشورا و دعای علقمه بخونه علقمه حصاریه که باعث میشه آدمای بد ازت دور بشن ( یا بعد از نمازهای پنجگانه بخونه زیارت عاشورا و علقمه رو و مداومت داسته باشه ) 

درباره ی زیارت عاشورا و علقمه تو گوگل سرچ کن ( تاپیکهایی هم تو نی نی سایت زدن کاربرا ، آدم حیرت میکنه )

برید سر دختراش همین بلارو بیارید.😡😡😡😡

والله دیگه آدم از این بشر دوپا یه چیزایی میبینه که دیگه رد میده😡😡😡😡

بقول بزرگی که میگفت تا یه جایی گفتمان نتیجه میده اما بعدا از اون فقط برخورد فیزیکی😂😂😂😋

بیجا کرده وقتی از قبل اعلام کرده میخوام آبروریزی کنم قبلا هم این کارو با بقیه کرده خوب یا دعوت نکنن ...

دختره اون دفعه نشسته گریه میکرد میگفت اگه دروغ بگه شاید برم شکایت کنم تا تهشم برم چون شلاق میخوره که یاد بگیره عروسی کسی رو به گند نکشه میگفت دیگه مهم نیست خانواده چی میگن اونوقت 

دختره ؟ نسبتش چیه اصلا ؟ چی میگه 

اگه بگم ممکنه مشخص بشه ببخشید