2777
2789
عنوان

🤯🤯بیایین معجـــزه شهید شهرمونو براتون تعریف کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32773 بازدید | 574 پست
سلام دوست خیلی مهربونم که به یادم بودی و تو همچین تاپیک قشنگی تگم کردی😍😍😍😍میشه اگه رفتی سر مزارش ...

قربونت برم عزیزم شما همیشه تو تاپیکای دعا و حاجتتون به من لطف داشتین وظیفه ام بود اینجا تگتون کنم  

حتمااا به یادتونم انشالله به واسطه همین شهید خدا بهترینارو تو زندگیتون قرار بده  

لطف میکنین دوستاتون که تو تاپیکای حاجترواییتون التماس دعا داشتن رو تگ کنین  

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...
خيلي ممنونم بهشون بگین یه آدم دلشکسته ازتون جواب می خواد یه گربه میاد دم خونم ناامید برش نمی گردون ...

دور از جونتون عزیزم چشم حتما اگه رفتم دعاتون میکنم انشالله خدا بهتون سلامتی بده  

عزیزم خودتونم اگه میتونین صلوات یا هرچیزی که درحد توانتونه نذرشون کنین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان . ما هم خیلی درگیر فروش خونه مون هستیم .هر مشتری میاد یه جور گره میخوره مخصوصا که قرضی د ...

سلام عزیزم منم به نیت شما زیارت عاشورا میخونم ، ان شاء الله خونتون به خیر و خوشی به فروش بره .

یا علی (ع) ❤️                                                                   

سلام عزیزان خوش قلبم لطفا برای من هم شهید مغفوری عزیز رو واسطه بین خدا و مشکل بزرگمون کنید شاید بعد ...

سلام عزیزم به نیت حاجت روایی تون ۱۰۰ مرتبه صلوات میفرستم و هدیه میکنم به شهید مغفوری . ان شاء الله خدا دلتون رو شاد کنه 🌱.

یا علی (ع) ❤️                                                                   

بعد بابام اینا میرن ازون نامه چندتا کپی میگیرن و میدن به اون فامیلامون که پشت سرش حرف زدن میگن که من ...

خدا رو شکر عزیزم

إن شالله هممون حاجتامون ختم به خیرشه

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

قربونت برم عزیزم شما همیشه تو تاپیکای دعا و حاجتتون به من لطف داشتین وظیفه ام بود اینجا تگتون کنم &n ...

خواهش میکنم مهربونم دوست گلم😍😍😍اختیار داری از لطف و محبتتون هست.مرسی از دعای خوبتون چشم تگ کردم 

بازم تگ میکنم خیر ببینی الهی😍😍😍😍

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹
خواهش میکنم مهربونم دوست گلم😍😍😍اختیار داری از لطف و محبتتون هست.مرسی از دعای خوبتون چشم تگ کردم&n ...

ممنونمممم    

خيلي ممنونم.می ترسم آبجی آنقدر بی ارزشم در نظرشون. 😔

نه عزیزم شما ازکجا میدونین که بی ارزشین؟!

منم با روی سیاه دارم میرم پیششون به امید اینکه کمکم کنن

شما یه خاطره ای رو که یکی همینجا گزاشت رو بخون که متوسل شدن به شهید نوید صفری و فکر میکردن که ایشون بهشون کمک نمیکنه متوجه میشی که شهدا برای هممون احترام قائلند

چه جالب اتفاقا من الان مزار شهدای کرمان دسترسی دارم فردا یا پس فردا حتما میرم سر مزارشون البته قبلا ...

گلم برا هر دو شهیدی که گفتین فاتحه خوندم . عزیزم میشه وقتی رفتین سر مزارشون از طرف من بهشون سلام کنین و برای حاجت منم دعا کنین ؟

یا علی (ع) ❤️