2777
2789
عنوان

🤯🤯بیایین معجـــزه شهید شهرمونو براتون تعریف کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32773 بازدید | 574 پست
مدت ها بود درگیر مشکلی شده بودم. با اینکه خیلی توسل به شهید خلیلی و صفری کردم اما مشکلم همچنان پا ب ...

ممنونم

ولی آبجی شرایطم سخت شده خیلی

من از بچگی خیلی سختی کشیدم

زندگی اولم با جدایی تموم شد و همسر سابقم خونم و تو شیشه کرده بود...انواع آزار و ادیت ها

بعدشم طلاق بماند که بعد طلاق چه بلاهایی سرم آورد هر روز شکایت و....

بعدشم حرف مردم

مامانم هم ک ناراحتی قلبی داره و قبلا بخاطر طلاق داداشم سکته کرده بود مدام گریه می کردو...

بعدش ازدواج دومم و کردم فکر می کردم خیلی خوشبخت شدم و خدا پاداش سختی هایی رو که کشیدم بهم داده آماده روز بعد یه پول بزرگی از خانوادم رفت و سرشون و کلاه گداشته شد و یه ماه بعد من بیمار شدم.بیماری که بخدا سخت‌ترین دردارو کشیدم.به ویژه وقتی شوهرم بهم گفت مادر و پدرم میگن این وطلاق بده این از اول مریض بوده نگفته در صورتی که این طور نبود ...بعد شنیدن این حرفا تصور دوباره طلاق خودم وحشتناک زمین زدم و حوری چند روز افتادم رو تخت و درد کشیدم ک هیشکی نمی دونه....بعد مدت ها تونستم راه برم ولی درد همچنان باهام خست...من یه بالش نمی تونم بردارم...

سه ماه بعد عروسیم هم خواهرم فوت کرد و من به دلایل مشکلاتی ک بعد طلاق کشیدم و دردی که بعد عروسیم دیدم متاسفانه نتونستم به دیدارش برم و از من ناراضی رفت

می ترسم ...خانواده شوهرم از من راضی نیستن...پدرشوهرم به شوهرم گفته از من متنفرهچون بیمارم...یا مادرشوهرم بهم میگن بی عرضه چون نمی تونم خیلی کارارو انجام بدم

۱۳ تا دکتر رفتم.

..سخت‌ترین درمان ها....بدترین دردا

چجوری صدا کنم شهیدارو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناامید نباشین همیشه میگن طوری با امیدواری حاجتتونو بخواین که انگار حاجتتون بهتون داده شده😊 ا ...

خيلي ممنونم

بهشون بگین یه آدم دلشکسته ازتون جواب می خواد

یه گربه میاد دم خونم ناامید برش نمی گردونم

بگین فرض کنن من هم یه حیوونی هستم که بهشون پناه آورده پیش خدا شفاعت‌ کنن خوب شم وخلاص شم ار ایم بیماری که یکساله من و درگیر کرده

اسمم مریم

اگر رفتید برای منم دعا می کنید برای شفای پسرم 😓

حتما عزیزم اسم پسرتون اگه دوست داشتید بگید

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اگر تشریف بردید سر مزار هر شهید رفتید منم دعا کنید بفرمایید به حرمت امام حسین حاجتمو بدن

حتما عزیزم اگه دوست داشتید اسم تون رو بگید یادداشت کنم

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چشم عزیزم حتما😘 انشاالله تو بهترین رشته که خودت بهش علاقه داری قبول بشی و خوشبختم باشی❤️🙏

ممنونم مهربونم ان شاالله به حق امام زمان و این شهید بزرگوار  شماهم حاجت روا شی🙏❤️

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
سلام عزیزم شما خودتون کدوم شهرین؟ من کرمانم ولی تا حالا نرفتم مزار شهید مغفوری😔 تصمیم گرفتم حتما ...

عزیزم منم کرمانم اگه رفتم حتمااااا دعاتون میکنم انشالله خدا بهتون یه دختر سالم و زیبا بده  

راستش منم مذهبی نیستم ولی وقتی درمورد رفتار بعضی از شهدا میشنوم اعتقاد پیدا میکنم بهشون که قطعاا جایگاه و مقام بالایی دارن

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...
ممنون که صدام کردین  خوندم ماجرای پدرگرامیتون رو خوشا بسعادتشون  اتفاقا منم سریه سوتفاهم ...

چشم عزیزم حتمااا ازشون میخوام کمکتون کنن  

مطمئن باشید خدا تاوان تمام استرسا و نگرانی هاتونو ازشون میگیره بازی کردن با ابروی دیگران گناه کمی نیست

@sayeh6859   چون شما به شهدا علاقه دارین تگتون کردم😘 @دلبر555   عزیزم شمارو هم دیدم ...

سلام دوست خیلی مهربونم که به یادم بودی و تو همچین تاپیک قشنگی تگم کردی😍😍😍😍میشه اگه رفتی سر مزارشون  منو یادش باشه دعام کنی اسمم حانیه به حاجت 10 سالم خدا منو برسونه دعا کنی 🌹🌹🌹😍😍😍

100صلوات هدیه من به شما

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹
ممنونم ولی آبجی شرایطم سخت شده خیلی من از بچگی خیلی سختی کشیدم زندگی اولم با جدایی تموم شد و همسر ...

واای عزیزم واقعا ناراحت شدن انشالله خدا به زندگیتون شادی و به خودتون سلامتی بده  

عزیزم به حرفای خانواده شوهرتون توجه نکنید که استرس خودش باعث زیاد شدن بیماری میشه واگزارشون کنید به خدا اون بهتر میدونه چجوری تاوان دل شکستن رو پس بگیره