2777
2789
عنوان

🤯🤯بیایین معجـــزه شهید شهرمونو براتون تعریف کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32767 بازدید | 574 پست
عههه عزیزم التماس دعا ماروهم یاد کن😍

حتما عزیزم به روی چشم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات عزیزم . من اولین بار بود یه شهید متوسل شدم حس خوبی بود واقعا . انشاالله که حاجتمو بده

ایشالا عزیزم 😊

اگه حاجتتونو گرفتین خبرمون کنین😅

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...
عزیزم برای فروش خونه ما هم دعا می‌کنی رفتی سر مزار شهدا . ممنونم مهربون

به روی چشم حتما اگه قابل باشم اسم بدین حتما یادتون کنم و از جانبتون زیارت عاشورا بخونم

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

شهید تورجی زاده هم میگن همه جوونها برا مشکلات ازدواج میرن سر مزارش

میگن اونجا پره دختر و پسر جوون و وقت ازدواج

و هم چنان حاجت میده

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

نویان جانم لطفابرای منم دعا کن
این روزا خیلی غمگینم
خدا خودش حاجت روام کنه و مشکلاتمو حل کنه و ان شاالله ازدواج موفق و قبولی یه رشته عالی تو کنکور روزیم شه به حق همین شهید بزرگوار

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
شهید تورجی زاده هم میگن همه جوونها برا مشکلات ازدواج میرن سر مزارش میگن اونجا پره دختر و پسر جوون و ...

چظور میشه بهشون متوسل شد؟

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
چظور میشه بهشون متوسل شد؟

اگه توانایی رفتن ب سر مزارش رو دادین که عالیه

اگه نه، هم میتونیم تو خونه خودتون، باهاش حرف بزنین درو دل کنین و..... 

نمیدونم من چون حالت عادی متوسل میشم، حالت خاصی تو ذهنم نیس

مثلا الان رو رختخوابم و به حضرت زهرا متوسل شدم و امروزمو بهش سپردم و سعی میکنم در طول روز بیادش باشم

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

گلم خیلی التماس دعا دارم رفتی سر مزارشون سلام منم برسونید ،منم امشب از دلم رد شدو نذر کردم انشاءالله ...

قبول باشه😍

چشم حتما عزیزم به یادتون هستم 😘

نویان جانم لطفابرای منم دعا کن این روزا خیلی غمگینم خدا خودش حاجت روام کنه و مشکلاتمو حل کنه و ان شا ...

چشم عزیزم حتما😘

انشاالله تو بهترین رشته که خودت بهش علاقه داری قبول بشی و خوشبختم باشی❤️🙏