2777
2789
عنوان

خانواده

96 بازدید | 15 پست

خانما شماباهمسری که ازخانواده اش سیرنمیشه چطور رفتارمیکنید ۵،۶ساعت خونه خواهرش میشینه ومن جای دیگه کاردارم میاد دنبال من گذرش دوباره توهمون روز بخوره خونه خواهرش بازبهش بگن بیابشین میگه توروخدا بریم بشینیم قبولم نکنم ناراحت وعصبانی میشه الانم ازصب تاشب پیش خونواده اش نشسته خونمون هم تویه حیاطه بنظرتون خیلی ضعیفه که اینقد وابسته است ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا زن گرفت همونجا پیش خانوادش میشست 

درتعجبم من خیلی مستقلم واینم ازاین وربوم افتاده 

منم مجبورمیشم همش کشیده بشم سمت خونواده خودم 

باگله وشکایت هم کاری درست نمیشه 

خونواده اش هم که ازخداشونه پسرشون روزی ۱۰دفعه بیاد وبره

زن رو وقتی خانواده اش نیستن دورش میچرخه فقط برااینکه همه زن وبچه دارن اینم زن‌گرفته

بله دیگه ۹۰ درصد اطرافیان منم واسه اینکه زنو بچه و زندگی داشته باشن زن‌گرفتن.یا به اصرار خانواده .. وگرنه هیچ درک و مسئولیتی از زندگی مشترک ندارن

نمونش شوهر خودم

اصلا فکرشو نمیکردم باهم چین مردی ازدواج کنم واینقد رو زندگیم اثربد داشته باشه مجردی هیچ آگاهی ازاین اخلاق مردا نداشتم داشتن خواهربزرگ هم فایده ای برام نداشت که بهم مشاوره بده 

بله دیگه ۹۰ درصد اطرافیان منم واسه اینکه زنو بچه و زندگی داشته باشن زن‌گرفتن.یا به اصرار خانواده .. ...

متاسفانه فقط بلدن براشون زن بگیرن بعد بهش سفت بچسبن کنترلش کنن