2777
2789

چرا حتی توی تابستون هم بدون پتو

خوابمون نمی بره؟!

یکی از جالب ترین پژوهش‌هایی که خوندم در مورد این بود که چرا حتی توی شب‌های گرم هم ما بدون پتو خوابمون نمی‌بره،

Alanna McGinn

یکی از مطرح ترین پژوهشگر ها در زمینه خواب دلایل این عادت رو توضیح میده:

📌 تنظیم دمای بدن

ما موجودات خون گرمی هستیم که سرما کیفیت خواب مارو بهم میریزه، مک گین میگه بدن ما در هنگام خواب به دلیل عدم فعالیت دمای پایینی رو تجربه میکنه و پتو از سرد شدنمون جلو گیری می‌کنه.

😀 پتو مثل یه بغل میمونه

خیلی جالبه که همون هورمون هایی که وقتی یه نفر بغلمون میکنه مثل سروتونین و باعث آرامش و کم شدن اضطرابمون میشه، یه پتو هم همون نقش رو برای ما ایجاد میکنه و هرچقدر سنگین تر باشه حس بهتری میده، واسه همینه که پتو های سنگین خونه مامان بزرگا خیلی آرامش بخش بود.

📌 حس یه مکان و محل امن

توی کودکی وقتی می ترسیدیم از تاریکی زیر پتو می رفتیم، این عادت توی بزرگسالی هم با ما میمونه و همون حس امن بودن هنوزم بهمون منتقل میشه، البته ممکنه یه عده توی بزرگسالی هم از تاریکی بترسن واسه همین پتو اون حس خوب امن بودن رو داره.

😀 پتو نباشه انگار یه چیزی کمه

عادت به اینکه همیشه با پتو بخوابیم باعث میشه وقتی نباشه کیفیت خوابمون کم بشه و وجودش برامون خیلی لازم باشه. خلاصه اینکه؛

پتو فقط یه وسیله برای گرم موندن نیست، یه سبک زندگیه خودش‌و تاثیرات خیلی زیادی روی کیفیت خوابمون میذاره

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
مترسم جن ا بیان بخورنم😑🤣 پتو سپر دفاعی مه

🙄

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باید روپاهام باشه حتما وگرنه انگار لختم

منم