سلام
لطفا مراکزی رو معرفی کنید که:
1- کیفیت عکس رنگی خوب و قابل قبول پزشک باشه.
2- بهداشت رو خیلی رعایت کنند.
3- بیمار رو خیلی معطل نکنند.
4- تلفن تماس و ساعت کاری و حداکثر زمان تحویل عکس
هر که هستی، هر چه هستی، تا مفیدی، زنده هستی (توانا بود هر که دانا بود)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من رفتم ستار خان اره واقعا کارشون خوب بود درد هم داشت نگم داشت ولی خب خدا دردو داده تحملش هم داده&nb ...
من واسه سونو واژینال رفتم یکی از یه اتاق دیگه اومد بیرون خیلی گریه میکرد گفتم چی شده گفتم عکس رنگی گرفته خیلی درد داره بخصوص آمپولی که زدن.الان که خودم میخوام برم عکس رنگی بگیرم میترسم نمیدونم کجا خوبه و با بیهوشی میگیرن
بله،شهرری روبروی بیمارستان فیروزآبادی خ پیلغوش پلاک ۲۷ مرکز تصویربرداری رازی ،،،،خانم بلوکی عکس رنگی رحم رو انجام میدند و بسیار صبور و مهربان هستند،تمام است ستون از بین میره،خیلی ها جواب گرفتند و بعد از عکس رنگی باردار شدند،شماره تماسشون رو میزارم وقت دهی با خودشون شده و تماس بگیرید پاسخ میدند،. خانم بلوکی 09016424521
سلام خدمت همگی دوستان این نتیجه دو سال جستجو من در میان مراکز تهران یه خانم جوانی به اسم خانم طاهری هستند در فلکه دوم تهران پارس ...بسیار بسیار بسیار عالی صبور اجازه میدن شوهراتون بیان داخل و اگر لوله شما بسته باشه هر کاری میکنه لوله شما باز بشه یه جلسه هم اگر باز نشه یک جلسه دیگه رایگان انجام میدم .مرکز صدرا تو تهران پارس .فقط و فقط انگار دو نفر اونجا کار میکنم .تاکید فراوان برای خانم طاهری بفرمایید بگید اگر خودشون نباشن پذیرشم رو کنسل میکنم یه خانم لاغر با چشمای روشن قد متوسط رو به بلند چشمان سبز رنگ لنز یا بدون لنز رو نمیدونم فقط میدونم بینهایت عالی بودن ....برید و برای من هم دعا کنید که دامنم سبز بشه ...دوستم که پیش ایشون انجام داده بعد از پنج سال باردار شده ......با چشم بسته و خیال راحت برید