2777
2789
عنوان

مراکز معروف برای عکس رنگی رحم در تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 94269 بازدید | 90 پست
من اخرین بار شیراز پیش ثریا یزدانی  انجام دادم بعدشم باردار شدم قبلا جای دیگری انجام داده بودم ...

اون ماه باردار شده بودی دارویی استفاده کرده بودی . ذخیره ت چند بود 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم ستار خان اره واقعا کارشون خوب بود درد هم داشت نگم داشت ولی خب خدا دردو داده تحملش هم داده&nb ...

من واسه سونو واژینال رفتم یکی از یه اتاق دیگه اومد بیرون خیلی گریه میکرد گفتم چی شده گفتم عکس رنگی گرفته خیلی درد داره بخصوص آمپولی که زدن.الان که خودم می‌خوام برم عکس رنگی بگیرم میترسم نمی‌دونم کجا خوبه و با بیهوشی میگیرن

آدرس دقیق میدی عزیزم

بله،شهرری روبروی بیمارستان فیروزآبادی خ پیلغوش پلاک ۲۷ مرکز تصویربرداری رازی ،،،،خانم بلوکی عکس رنگی رحم رو انجام میدند و بسیار صبور و مهربان هستند،تمام است ستون از بین میره،خیلی ها جواب گرفتند و بعد از عکس رنگی باردار شدند،شماره تماسشون رو می‌زارم وقت دهی با خودشون شده و تماس بگیرید پاسخ میدند،.  خانم بلوکی  09016424521

فقط مرکز مبنا خوبه ( دکتر ابراهیمی ، شریعتی)، بدون بیهوشی انجام دادن ولی دردش قابل تحمل

سریعم بعد اقدام باردار شدم ، خدایی کارشون عالیه صد جا رفتم نفهمیدن چسبندگی دارم، اینجا ماده حاجب که تزریق کرد چسبندگیم رفع شد خداروشکر حامله شدم.

سلام خدمت همگی دوستان این نتیجه دو سال جستجو من در میان مراکز تهران یه خانم جوانی به اسم خانم طاهری هستند در فلکه دوم تهران پارس ...بسیار بسیار بسیار عالی صبور اجازه میدن شوهراتون بیان داخل و اگر لوله شما بسته باشه هر کاری می‌کنه لوله شما باز بشه یه جلسه هم اگر باز نشه یک جلسه دیگه رایگان انجام میدم .مرکز صدرا تو تهران پارس .فقط و فقط انگار دو نفر اونجا کار میکنم .تاکید فراوان برای خانم طاهری بفرمایید بگید اگر خودشون نباشن پذیرشم رو کنسل میکنم یه خانم لاغر با چشمای روشن قد متوسط رو به بلند چشمان سبز رنگ لنز یا بدون لنز رو نمی‌دونم فقط می‌دونم بینهایت عالی بودن ....برید و برای من هم دعا کنید که دامنم سبز بشه ...دوستم که پیش ایشون انجام داده بعد از پنج سال باردار شده ......با چشم بسته و خیال راحت برید