2777
2789
عنوان

مراکز معروف برای عکس رنگی رحم در تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 94270 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام شما رفتین عکس رنگی مرکز ارین ؟ کارشون خوب بود ؟ لوله تون باز شد ؟ 

من رفتم آرین وقت و اشتباه داده بودن و رفتم گفتن ما امروز اصلا عکس رنگی نمیگیریم ۲ روز دیگه بیا منم عصبی شدم و دعوا کردم اومدم بیرون چون باید تو همون روز ۹ پریود میرفتم بعد رفتم بیمارستان ابن سینا که کوچه قبلی بود و اونجا ازم گرفتم واقعا عالی بود.لوله من باز بود اما باز قبلش بی حسی که زدن من تا آخر اصلا دردی نداشتم تا خانمه گفت تموم شد پاشو. فقط یه کوچولو خونریزی داشتم

سلام شما رفتین عکس رنگی ؟ کارشون خوب بود ؟ لوله تون باز شد ؟ 

من رفتم ستار خان اره واقعا کارشون خوب بود درد هم داشت نگم داشت ولی خب خدا دردو داده تحملش هم داده 

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
مرسی عزیزم من قراره از شهرستان بیام، بیمارستان اراد نوبت گرفتم خوبه بنظرت 

برو ستارخان میلاد غرب کارشون واقعا حرف نداره 

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍

من اخرین بار شیراز پیش ثریا یزدانی  انجام دادم بعدشم باردار شدم

قبلا جای دیگری انجام داده بودم لوله هام نتونسته بودن باز کنن

ذخیره هم پایین بود 

همه میگفتن باید ivf با تخمک اهدایی بشی

دیگ رفتم اونجا بدون درد با بی حسی واسم باز کردن

دوسه دقیقه طول کشید

تو مرکزشون بیهوشی هم داشتن ولی من نخاستم

سلام شما رفتین عکس رنگی ؟ کارشون خوب بود ؟ لوله تون باز شد ؟ 

من انجام دادم تو تهران پارس فلکه دوم خانم طاهری ...یه خانم دیگه هم هست اونجا اصلا مثل خانم طاهری حرفه ای نیست ..من که باردار هم شدم بعد از این عکس 

من چند سال پیش رفتم عالیه شیوعی کارش خوبه اما اخلاق نداره . ی لوله م بسته بود یکی التهاب داشت خیلی درد داشتم وقتی از درد صدام در امد همچین سرم داد کشید . واقعا نمیتونستم تحمل کنم . برای اینکه دردم کمتر شه نفس عمیق میکشیدم باز سرم داد زد 😡 دیگه عمرا اونوری برم به کسی هم پیشنهاد نمیدم 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

امروز رفتم فلکه دوم تهرانپارس سونوگرافی صدرا . پیش خانم طاهری ک دوستمون تعریفش کردن . واقعا عالی بود . تو پیام بالا گفتم عالیه شیوعی چقد افتضاح بود واقعا از درد مردم اون روز اما اینبار خانم طاهری با بی حسی آروم مواد تزریق کرد اون لوله بسته باز شد و اون التهابم کلا نبود . خیلی خوشحالم 

اما خب هزینه ش  بالا بود ۲و ۱۰۰ شد 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘