سلام
لطفا مراکزی رو معرفی کنید که:
1- کیفیت عکس رنگی خوب و قابل قبول پزشک باشه.
2- بهداشت رو خیلی رعایت کنند.
3- بیمار رو خیلی معطل نکنند.
4- تلفن تماس و ساعت کاری و حداکثر زمان تحویل عکس
هر که هستی، هر چه هستی، تا مفیدی، زنده هستی (توانا بود هر که دانا بود)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من صدرا پیش خانوم طاهری انجام دادم یکم معطلی داره چون کارشون فوقالعاده خوبه و فقط روز ایشون همه وقت میگیرن تاکید میکنم خانوم طاهری اونایی دیگه اصلا خوب نیستن ایشون با پشتکار هر دو لوله من رو باز کرد تو دو روز متفاوت جوری که دکتر من دید گفت عجب خانوم دکتر با حوصله ای بوده آفرین بهش وبهم گفت از لاپاراسکوپی نجات پیدا کردی ....خدا خیرش بده و برید و از رفتار و کار حرفه ای ایشون لذت ببرید ولی حتما حتما بپرسید چون ممکنه یکی دیگه کارتون رو انجام بده .حتما بخواین که خانوم طاهری انجام بده یه اتیکن کردنشون میندازن...اونو نگاه کنید ...فقط با کار حرفه ای و اخلاق ایشون اون مرکز اعتبار داره وگرنه از نظر پذیرش و وقت دهی افتضاح هستند
منم کاخ رفتم اونقدرام درد نداره که بخاد با بیهوشی انجام شه قابل تحمله به نظر من درد هر بار پریود شد ...
کآخ جمع کرده پیدا نکردم من
خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
من صدرا پیش خانوم طاهری انجام دادم یکم معطلی داره چون کارشون فوقالعاده خوبه و فقط روز ایشون همه وقت ...
ادرسش رو میشه بدید توروخدا
خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍