2777
2789
عنوان

مراکز معروف برای عکس رنگی رحم در تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 94291 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

]

سونوگرافى صدرا تهرانپارس خانم انجام ميده

واقعا كارشون عالى و تميز و حرفه ايه

دكتر صالحپور كه تو مساءل نازايى تو تهران حرف اولو ميزنه گفت حتما هم سونو هم عكس رنگيتو صدرا تو تهرانپارس انجام بده

] سونوگرافى صدرا تهرانپارس خانم انجام ميده واقعا كارشون عالى و تميز و حرفه ايه دكتر صالحپور كه تو ...

عزیزم شماره تلفن صدرا رو دارید شما؟

من یه شماره ازشون دارم زنگ میزنم جواب نمیدن

عزیزم شماره تلفن صدرا رو دارید شما؟ من یه شماره ازشون دارم زنگ میزنم جواب نمیدن

عزیزم شما رفتین صدرا تهرانپارس عکس رنگی انجام دادین؟ چطور بود کارشون؟

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه
دوستان میشه بگید کجا برم برای عکس رنگی که هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم قیمت مناسب . لطفا زود بگید . ...

من امروز رفتم مرکز آرین توو آریاشهر خیلی تمیزه با بیمه تامین اجتماعی ۳۲۰شد داروهاش هم ۱۵۰ با بیحسی هم انجام میدن 

شب های قدر  امام علی رو واسطه کردم و از خدا خواستمت 🥰 خدا هم به حرمت امام علی ، عید غدیر تورو توو دلم گذاشت😍😍
سلام من برای عكس رنگی رفتم دكتر صدری تو سیدخندان و روش بی درد انجام دادم عالی بود ،  تمیز ب ...

سلام ببخشید ادرس دکتر صدری رو لطف میکنید؟

کارشون چ جوریه خوبه؟اونام چندنفرچند نفر میفرسن تو مریضو؟

من صدرا پیش خانوم طاهری انجام دادم یکم معطلی داره چون کارشون فوق‌العاده خوبه و فقط روز ایشون همه وقت میگیرن تاکید میکنم خانوم طاهری اونایی دیگه اصلا خوب نیستن ایشون با پشتکار هر دو لوله من رو باز کرد تو دو روز متفاوت جوری که دکتر من دید گفت عجب خانوم دکتر با حوصله ای بوده آفرین بهش وبهم گفت از لاپاراسکوپی نجات پیدا کردی ....خدا خیرش بده و برید و از رفتار و کار حرفه ای ایشون لذت ببرید ولی حتما حتما بپرسید چون ممکنه یکی دیگه کارتون رو انجام بده .حتما بخواین که خانوم طاهری انجام بده یه اتیکن کردنشون میندازن...اونو نگاه کنید ...فقط با کار حرفه ای و اخلاق ایشون اون مرکز اعتبار داره وگرنه از نظر پذیرش و وقت دهی افتضاح هستند

من امروز رفتم مرکز آرین توو آریاشهر خیلی تمیزه با بیمه تامین اجتماعی ۳۲۰شد داروهاش هم ۱۵۰ با بیحسی ه ...

سلام منم هفته بعد باید برم آرین برای عکس رنگی. بیحسی چطور بود ؟ واقعا درد نداشت؟ نوبت دهی چطور بود؟

منم کاخ رفتم اونقدرام درد نداره که بخاد با بیهوشی انجام شه قابل تحمله به نظر من درد هر بار پریود شد ...

کآخ جمع کرده پیدا نکردم من

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
من صدرا پیش خانوم طاهری انجام دادم یکم معطلی داره چون کارشون فوق‌العاده خوبه و فقط روز ایشون همه وقت ...

ادرسش رو میشه بدید توروخدا 

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍