2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین نظر و مشاوره بدین

62 بازدید | 7 پست

سلام من تو عقدم الان شده یکسال و هفت ماه.‌ نه برام عید نوروز و شب یلدا آوردن نه تولد نه عبد قربان و غدیر هیچی. حتی شوهرم ماشینش خراب میشه می‌دونن ماشین نداریم همش مادرشوهرم میگه چرا نمیای بریم بیرون با اینکه با خودم نمیاد شوهرم. اصلا به خودشون نمیارن.

امشب مادرشوهرم پیام داده که فردا بریم باغ دایی دورهم با اینکه می‌دونه شوهرم ماشین نداره توقع داره از داداشم بگیریم. اگه نمیاین که من بمونم خونه بیاین خونه ما.

زن داداشم میگه بهش جواب بده بگو دستتون درد نکنه ما امشب منتظر شما بودیم که عید بیاین خوش بگذره بهتون بخاطر ما از مهمونی نیفتین. میگه یه بار به روش بیار. بگم به نظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیگه اول با مامانش هماهنگ میکنن بعد خود مادرش پیام میده. همه پولا و سند ماشین شوهرم دست اونه

ببین بد نیس که بگی ، ولی دیگه ازدواج کردی و این حرفا فقط کدورت میاره هر چند که حق با توعه. 

صبر کن بری سر خونه زندگیت کم کم داستان رو مدیریت کن بنظرم

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
ببین بد نیس که بگی ، ولی دیگه ازدواج کردی و این حرفا فقط کدورت میاره هر چند که حق با توعه.  صب ...

دیگه بعدش که عزیزم خونه خودمم. الان یه روسری نمیخرن برام بعد کلی جهیزیه هم باید ببرم. بدیش اینه که نمیرم بعدش باز سیخ میزنه که زنت رو دعوت کردیم نیومد واسه همین زن داداشم میگه یه بار به روش بزن که دیگه اعیاد رو اعصابت راه نره

دیگه بعدش که عزیزم خونه خودمم. الان یه روسری نمیخرن برام بعد کلی جهیزیه هم باید ببرم. بدیش اینه که ن ...

جهیزیه که بنام خودته ، هدیه به پسر اون نمیدی.

در هر صورت زندگی زناشویی این چالشها رو داره. سعی کن با کمترین تنش و حفظ احترامت مدیریتش کنی.

شاد باشی

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄