2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی شنیدم اینه که امسال با اینکه ۹۰ درصد رشته ها مجاز بودن آزمون بدن مثلا کسی که رشته ش فیزیک بود هم میتونست ولی برای قبولی همون رشته روانشناسی واینا قبول شدن بقیه رشته ها رد شدن درسته یعنی؟

کسی هست با رشته های غیراز انسانی قبول شده باشه؟

گفتن مثل اینکه بخاطر بودجه ش بوده وکلی پول داشته واسشون اینجوری

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

درسته میگن فقط رشته های مرتبط رو برداشتن؟ من میخواستم سال بعد اقدام کنم منتهی رشتم شیمی عه. میگن بر ...

بیشتر انسانی بود

خب شما چرا دبیری شرکت نکردی مرداد آزمونه

نگین عشق من
درسته میگن فقط رشته های مرتبط رو برداشتن؟ من میخواستم سال بعد اقدام کنم منتهی رشتم شیمی عه. میگن بر ...

ببین دخترخاله ی من یکسال تمام خونده بود و میگفت آزمونمو عاللییییی دادم و خیلی امیدوار بود که صددرصد کارنامش سبز میشه حتی سال قبل دبیری قبول شد توی مصاحبه رد شد امسالم فکر میکرد حتما سبز میشه ولی نشد چون رشتش فیزیک بوده

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

یه چیزی شنیدم اینه که امسال با اینکه ۹۰ درصد رشته ها مجاز بودن آزمون بدن مثلا کسی که رشته ش فیزیک بو ...

موقع آزمون دیدم خانمی که الهیات بود تو کارتش زده بودن رشته شما در کدهای اعلام شده نبود خیلی به هم ریخته بود.جالبه خب کدی زده که تو دفترچه بود بعد موقع کارت براش اینطور زده بودن

نگین عشق من