2777
2789
عنوان

من خوشگلم یا اون؟!+++عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهوا چقدر قشنگه🥹

عاشقشم 

مهوا و ژینارو برای دخترام برگزیدم🥺😂

تجربه اقدام و بارداری و سقط دارم و سونو و آزمایش بلدم تفسیر کنم کمک خاستین بگین🩺           ژینا‌گیان,تونامری,ناوت‌ئه‌بیته‌ره‌مز . .           من یه INTJ  منطق گرام با من از عشق حرف نزنید🥲. درخاست دوستی ندین❌ اینکه از مشکلاتم با همسرم میگم دلیلی نمیشه که بخام خیانت کنم درخاست نده آقای محترم🤢           کسایی که تو تاپیک های کودک همسری میگن ده سالمون بود ازدواج کردیم هشت تام بچه داریم راضیم احترام بزارید . مثل سگ دروغ میگن . یاد بگیرید به هر چیزی احترام نزارید کودک همسری همون آدمخواریه فقط خوردن روح آدم :)        بیاین ما بدبخت بیچاره ها بچه نیاریم شاید نسل بدبختی منقرض شد و دنیا شاد شد...به جای اینکه تو بارداری قرآن بخونی تا فرزند صالح بیاری قبل بارداری کتاب تربیت فرزند بخون مشاوره برو و حسابتو پر پول کن قول میدم فرزند صالح بیاری❤️     
پیج میزنم و کانال میخام بزنم و تو تکست بنویسم برای ارتباط با ادمین ب این آیدی پیام بدید و یه اسم ...

چجوراسمی میخوای ایرانی خارجی اسمی که باکلاس باشی یاساده ومهربون یااسم گنگ میخوای؟ اسم درست یاغلط شخصیتتو نشون میده

🙂‍↔️💚🐈‍⬛🪴

قشنگ حس کردم داری با لهجه شمال چین صحبت می‌کنی اگه فیلم چینی دیده باشی می‌دونی چرا

نه عزیزم کره ای دیدم ولی چینی ندیدم

تجربه اقدام و بارداری و سقط دارم و سونو و آزمایش بلدم تفسیر کنم کمک خاستین بگین🩺           ژینا‌گیان,تونامری,ناوت‌ئه‌بیته‌ره‌مز . .           من یه INTJ  منطق گرام با من از عشق حرف نزنید🥲. درخاست دوستی ندین❌ اینکه از مشکلاتم با همسرم میگم دلیلی نمیشه که بخام خیانت کنم درخاست نده آقای محترم🤢           کسایی که تو تاپیک های کودک همسری میگن ده سالمون بود ازدواج کردیم هشت تام بچه داریم راضیم احترام بزارید . مثل سگ دروغ میگن . یاد بگیرید به هر چیزی احترام نزارید کودک همسری همون آدمخواریه فقط خوردن روح آدم :)        بیاین ما بدبخت بیچاره ها بچه نیاریم شاید نسل بدبختی منقرض شد و دنیا شاد شد...به جای اینکه تو بارداری قرآن بخونی تا فرزند صالح بیاری قبل بارداری کتاب تربیت فرزند بخون مشاوره برو و حسابتو پر پول کن قول میدم فرزند صالح بیاری❤️     

یه اسم بزار که بار مثبت داشته باشه.

اعتماد مخاطب ناخوداگاه جلب بشه 

مثلا نیکی ،

به شما بگن به ادمین مهوا  پیام بده حس بهتری داری یا ادمین نیکی ؟

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
سوژین . ژینا. مَهوا  سوژین ینی امید به زندگی  ژینا ینی زندگی بخش  مَهوا ینی ماه شب ...

چقد از اسم مهوا خوشم اومد اولین باره میشنومش و معنیشم خیلی قشنگه 

کردی شما؟

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...💔
چقد از اسم مهوا خوشم اومد اولین باره میشنومش و معنیشم خیلی قشنگه  کردی شما؟

نه عزیزم کرد نیستم 

مهوا که ریشه فارسی داره . ژینا کردیه که خب اسم اسطوره ایرانیه