2777
2789
عنوان

دلم میخاد بچم اینقد بشه🤣🤣🤣

222 بازدید | 16 پست

مامانا بیاین یکم بخندیم خیلی تپله این پسره😁😁🤣دوسش می دارممممم

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی توپولههههههه

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

شبیه تانک میمونه یذره بچه 😐😐😂😂🤣

😁😁😁😁

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

وای این بیماره انگار غیر عادی تپله پسر من تپل بود وای آنقد خوردنی بود که نگو میدیدی میگفتی بخورم انقد ناز بود الان بزرگ شده لاغر سده

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
عکسه باز نمیشه برام😒😕

خارج شو دوباره بیا تا نتت خوب شه

لینک لطفا

چطو لینک بذارم ؟

ول کن بابا.

همش بیماریه.

پسر منم تپلی بود ولی به اندازه بود. نه اینطوری

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ