2777
2789
عنوان

کسایی که معتقدن منو راهنمایی کنن

231 بازدید | 24 پست

بچه ها ما یه خونه مسکن مهر داشتیم که یکم بد نقشه بود بخاطر همسایه ها و اومدن از مسکن مهر بیرون گذاشتیمش برا فروش و گفتیم یه خونه ویلایی اون اطراف بخریم مشتری که خونه ما رو پسندید ما هم یه خونه ویلایی دیدیم اونو قولنامه کردیم و بخاطر اون خونه ما خونه خودمونو فروختیم

خونه ویلایی سند نداشت ما شهرداری که سوال کردیم دیدیم خونه مشکل قانونی داره و مجبور به فسخ شدیم از اون طرف چون پول خونمون دستمون بود نمیشد خوب و بد کرد و وقت و هدر کرد رفتیم یه طبقه از یه خونه دو طبقه رو خریدیم طبقه  اول رو گرفتیم که متاسفانه پارکینگ هم نداشت  مجبور شدیم چون نمیشد ریسک کرد خودمون خونه مستقل می‌خواستیم که نشد  ادامه داره

خلاصه ما ساکن شدیم و اثباب آوردیم و طبقه پایین یه ماشین نیسان داشت که تو پارکینگ نمی‌برد و دم در میزاشت خلاصه ما به این گفتیم شما پارکینگ داری حالا که ماشینت تو پارکینگ نمیره و بزرگه حداقل بزارش سر کوچه بزار ما بزاریم جلو در و خونه مشترکه بین دو نفر 

که یهو پسرشون گفت زمین برای ماست شما هوا رو دارین 

راه خونه جداست 

یعنی قسمتی که از توش راه‌پله درآوردن زمین شماست و اینجا که من میزارم پنجره خودمونه و فلان 

ما هم دیدیم طرف شره دیگه بحث نکردیم 

چون هی به ما میگفت زمین برا منه شما لج کردین و فلان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از خدا خونه ویلایی خواستم مجبورا طبقه خریدم  

خیلی دلم شکست دو روز تموم گریه کردم هنوزم آروم نشد 

تصمیم نداشتم فعلا خونه عوض کنم چون خونه فعلیم هم با ملی مکافات خریدیم 

الان باز تو فکرش افتادم پول جمع کنم اینجام عوض کنم خیلی از همسایه طبقه پایین ترسیدم صاحب قبلی خونه میگفت اینا آدمای شری هستن بحث کنی باهاشون اذیتت میکنن به بصلاحته با اینا بحث نکنی هرچی گفتن کوتاه بیای یهو پسره چاقو میاره براتون 

حالا همش میگم نکنه من خیلی زیاده خواهم که هنوز 1 ماه نشده به فکر عوض کردن اینجا افتادم

در حالیکه هم از همسایه میترسم هم با حرفی که زد که هوا برای شماست میترسم در آینده باهاش به مشکل بر بخورم 

یکی به من بگه حکمت کار کجا بوده 

فعلا همین که یه جا رو خریدین تا پولتون از بین نره کار خوبی کردین. پول جمع کنید سر فرصت و حوصله یه جا ...

عزیزم من خیلی فکرم درگیره که گفته زمین برا ماست شما هوا رو دارین میگم نکنه بعدا ما رو بندازن بیرون این خونه سند داره خوشبختانه 

ولی خیلی دلم گرفته میگم شاید حکمت خدا بوده خواسته من دلمو به اینجا خوش نکنم خواسته تلنگر بهم بزنه یه فکر عوض کردن باشم 

بعد میگم نکنه غ

فکرم اشتباه و من زیاده خواهم 

عزیزم من خیلی فکرم درگیره که گفته زمین برا ماست شما هوا رو دارین میگم نکنه بعدا ما رو بندازن بیرون ا ...

زیاده خواه نیستی عزیزم، تلنگرِ این قضیه اونجاست که از این به بعد قبل از خرید دقت کنید، خونه‌ای که میخواید بخرید در موردش تحقیق کنید و استعلام بگیرید، خدا لطف کرده و تونستین به راحتی فسخش کنید و موقتی یه خونه دیگه بگیرید. اینکه الآن همسایه‌تون با شما اینطور رفتار میکنه، تبعات عملکرد خودتونه، اینکه با عجله و بی‌احتیاط بودین توی خرید خونه.

زیاده خواه نیستی عزیزم، تلنگرِ این قضیه اونجاست که از این به بعد قبل از خرید دقت کنید، خونه‌ای که می ...

خیلی میترسم بخاطر نداشتن پارکینگ و همسایه طبقه پایین نتونم بفروشمش 

بقولی یه چشمم خونه یه چشمم اشک و مقصر این جریان شوهرمه که یه تحقیق ساده نکرد