2777
2789

ولی از طرفی میگن اگر میخوای لاغر بشی مثل لاغرا غذا بخور

من ندیدم هیچ لاغری چندین وعده خوراکی بخوره. معمولا لاغرا صبحانه که میخورن دیگه خورد و خوراک یادشون میره تا ناهار. اصلا تفاوتشون با چاقا همینه

مرتب در حال خوردن نیست

من کاملا میفهمم که اونا مرز گرسنگی و سیری رو میفهمن. اما چاقا همش دهنشون میجنبه. لاغرا هیچی نمی خورن تا گرسنه میشن

این دو تا با هم تناقض داره

به نظر شما کدوم درسته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای این میگن وعده ها رو زیاد کن که متابولیسم بره بالا سوخت و ساز بیشتر بشه باید چیزهای کم کالری بخو ...

میخوام بدونم مثلا اگرمن یه صبحانه ۴۰۰ کالری دلشته باشم بهتره یکجا بخورم یا دو قسمتش بکنم؟

خب انگار همش داره دهنت میجنبه عادت خوردن از سر نمیفته

ببین نه اونجوری که فکر میکنی یعنی مثلا به جای ۳ وعده ۵ وعده بخور نه بیشتر اگه اینجور باشه که باز همون باشه در کل برای رژیم اصولی باید بری مشاور بهت طبق بی ام آی بدن برنامه بهت بده 

میخوام بدونم مثلا اگرمن یه صبحانه ۴۰۰ کالری دلشته باشم بهتره یکجا بخورم یا دو قسمتش بکنم؟

ببین چیزی که من متوجه شدم اینه که سیری دو مرحله داره یکی اول سیری که فقط احساس می کنی معدت یکم پر شده و گرسنه نیستی اینجا همون جائیه که لاغرا دست از خوردن میکشن مرحله بعدی مرحله ترکیدنه که احساس درد و کش اومدن معده داری  که چاقها توی این مرحله دیگه غذا نمی خورن چاقها چون به اون سیگنال اولیه اهمیت نمیدن کم کم دیگه احساسش نمی کنن بهترین راه برای لاغری اینه که با بدنت صادق باشی نمی دونم تونستم منظورم رو بیان کنم؟