2777
2789

چرا آنقدر زیاد شده طلاق ...چیشده بین زن و شوهر هااا خیلی میترسم و ناراحتم ...واقعا ناراحت کننده ست...شوهرم هر وقت از بیرون میاد ناراحته بخاطر اوضاع زندگی ها ...فکر کنم یکی از دلایلش اینه همجنس هامون دلشون به حال هم نمیسوزه

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

از یه وکیله شنیدم ک گفت وقتی تو دادگاه گفتن تمکین میکنی بگو بله و قبول کن مامور میفرستن بررسی کنن شما برید خونه اون چندروز وقتی مامور اومد دیدو تایید کرد بعدش ک ماموره رفت شما هم برین😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از یه وکیله شنیدم ک گفت وقتی تو دادگاه گفتن تمکین میکنی بگو بله و قبول کن مامور میفرستن بررسی کنن شم ...

خب گفتم بهش میخوام بیام فعلا رای اومده ۲۰ روز فرصت اعتراض داره گفت نمیخواد بیای و دارم زن میگیرم

چرا آنقدر زیاد شده طلاق ...چیشده بین زن و شوهر هااا خیلی میترسم و ناراحتم ...واقعا ناراحت کننده ست.. ...

شوهری که همش دعوا راه مینداخت و خودش بیرون کرده و تو برنگشتی و جلوتر درخواست تمکین داده الان میگه دیگ نمیخوام بیای کارهای ازدواجم رو کردن و باید چیکار کنم گفتم میخوام برگردم داشت دق می‌کرد گفت بیای یک دیگه هم هست

شوهری که همش دعوا راه مینداخت و خودش بیرون کرده و تو برنگشتی و جلوتر درخواست تمکین داده الان میگه دی ...

خدا به هممون رحم کنه...میگم همجنس هامون بهمدیگه رحم نمیکنن

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
خب گفتم بهش میخوام بیام فعلا رای اومده ۲۰ روز فرصت اعتراض داره گفت نمیخواد بیای و دارم زن میگیرم

خب پیش دادستان بگو و بگو راهم نمیده،برو تا بیرونت کنه همونجا زنگ بزن ب پلیس صورت جلسه میکنه دیگه ب نفع تو میشه