2777
2789

بچه یک سال و نیمم ویروس جدید گرفته اسهال استفراغ من نمیدونستم فک میکردم یه مسمومیت ساده اس فقط استفراغ بود اول 😱یبوست داشت مایبیبی تنش بود ک یهو سفره جمع میکردم دیدم یکی از پاهاش آب زرد میریزه ازش چشمتون روز بد نبینه دیدم بیچاره اسهال گرفته فرش دوتا اتاق خوابا مثل ریل قطار همش اسهاله دوتا فرش ۱۲متری سالن همش اسهال ورودی خونه همش اسهال خدایا 😭اشپزخونه دیده بودم که خودشو کثیف کرده تازه با دختر بزرگم باز ی میکرده نمیدونم از کجا شروع کنم چه خاکی سرم بریزم تازه خونه مادر شوهره😩 یه اتاق خواب رو تمیز کردم امروز پهن میکنم یه فرش نه متری رو با آب داغ خیسوندم یه تایدپرسیل خالی کردم روش با یه قالب صابون کهنه بعدش ابکشی کردم امروز داره خشک میشه🥹 باز چیکارا کنم 🙂

خستم😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.