2777
2789
عنوان

ازمون نمونه دولتی

144 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من فردا آزمون نمونه دولتی دارم خیلی استرس دارم کلا تو مدرسه هم همینطورم به نظرتون سخته همه رو خوندم و بعضی ها شونو مرور هم کردم ولی بازم میگم اگر نتونم ریاضی رو بزنم آخه ریاضی ام نسبت به بقیه درسها ضعیف تره کتاب 32استانم گرفتم میشه بگید راحته یاسخته ؟!چند نفرتون قبول شدید؟!

من قبول شدم ولی خودم تو تیزهوشان بودم نرفتم 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهل کجایی؟

من هستم ی فرشته...کارش گند زدن ب چیزا و انساناس🥲🔪خلاصه اگ زندگی معنا نداش خاصی ضدحال بزنی بهش....بدون ک کت بسته در خدمتمممم😌😎بگمممم ک من ی خانوم دکتر هسدمممم ک با کلی سختی دکترای تِر زدن در زندگی خود بدس اوردممم😎تضمینی بخاطر شرایط اقتصادی تو پنج جلسه شمارو استاد تر زدن میکنم😎🔪الکی ک نییییییییییییس.....ولاااااا😌🔪لیااااقت میخاداااااااا🤝😌
نگو اینطورییی اینم خیلی استرسیه

چطوری گفتم خوب 

گفتم خوبه فردا میدی آزمونو دیگه تموم میشه مث من نیست که یه هفته دیگه باید صبر کنم اینطور استرسم بیشتر میشه

فک کنم منظورمو اشتباه متوجه شدی عزیزم💕

چطوری گفتم خوب  گفتم خوبه فردا میدی آزمونو دیگه تموم میشه مث من نیست که یه هفته دیگه باید صبر ...

اها فک کردم میگی استرس نداره

امیدوارم موفق بشی در کل خواستم بگم تو هر چیزی که انتظارات همه روت باشه حتی خودت استرس میگیری🥲