2777
2789

از یک سال پیش تقریبا گردن من فقط خشک بود انگار سرما خورده و خب عادی بود،از ۲_۳ماه پیش تقریبا درد گردنم شروع شد زد به بازوهام و حتی دستم و انگشتام و بعد از ندتی به پاهان،ران و ساق پاهام و حتی پاشنه و کف پا،کارم شده گریه کردن و واقعا نمیدونم چیکار کنم،بارها دکتر رفتم از ارتوپد تا مغز و اعصاب،ام ار ای دادم و مشکلی نبود ،میگن از استرس و اضطرابه،ولی اخه من خوب بودم یهو این اتفاقا افتاد،خسته ام ،نا امیدم 

لطفا کمکم کنید اگه تجربه ای دارید 

ت گردنت کیست نداری ؟

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی مدت پیلاتس کار کردن هم عضلاتت قوی میشه هم استرست کمتر میشه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اول به همین شک کردم و ام ار ای از سر دادم و دکترا گفتن اصلا نیست

الهی هزار مرتبه شکر

خوب پس سعی کن کارهایی کنی که آروم بشی

من الان در حال طلاقم

مشاورم مدیتشین و تنفس دیافراگمی توصیه کرده حالم بهتره

لرزش و ورم مفاصل پیدا کردم از استرس

به فکر خودت باش و سعی کن اروم باشی هیچی سلامتی نمیشه

ام ار ای دادم  کاملا نرمال بود همه چی

پناه برخدا انشاالله ک چیزی نیست 

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
دکترم گفته ورزش کن و منم انجام مبدم ولی بقدری درد میگیره بدنم ک قابل گفتن نیست  با اینکه من اد ...

چه ورزشی انجام میدی ؟

قرص منیزیم بخور 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
الهی هزار مرتبه شکر خوب پس سعی کن کارهایی کنی که آروم بشی من الان در حال طلاقم مشاورم مدیتشین و ت ...

زنده باشید،انشاالله کارای شمام به بهترین شکل انجام بشه،

من خوب بودم ،سرکارمو میرفتم زندگیمو میکردم استرس خاصی نبود

یهو یه درد تو بدنم پیچید 

نمیدونم چی شد اصلا

کیسه اب داغ بزارین ورزش غبغب انجام بدین یهویی سرتونو اینور اونور نچرخونین وسیله سنگین بلند نکنین ورزش های تقویت عضلاات گردن انجام بدین بالشتتون مناسب مناسب سرتون باشه ن بلند ن کوتاه ن سفت قرصم نخورین بیحارتون میکنه و معدتونم خراب میکنه(اگه میتونین قرآن هم بخونین ارامش میده بهتون خیلی خوبه_ذکر) مریضیو براتون به یه چیز الکی تبدیل میکنه

مشاوره در تمامی زمینه ها رایگان(علوم قرآنی_قانون روابط_اقتصادی_اذکار معجزه اسا_نا امیدی_راه مقابله با فقر و بدبختی و انگیزه نداشتن) فقط به جهت پرداخت زکات علم گهگاهی میام اینجا و با راهنمایی دیگران ارامش میگیرم وقتی داده های مغزتو انتقال میدی فضا رو بیشتر باز میکنی که چیزای جدیدی یاد بگیری انرژی میگیری از راهنمایی دیگران اینقدرم کتابای روانشناسی خوندم که حتی با حرکات بدن ادما هم میفهمم چی تو ذهنشونه اگرم نظر منو قبول نداری بهتره با من بحث نکنی چون من برای بحث کردن اینجا نیستم و برای کمک کردن اینجا هستم پس هیچوقت نمیتونی وقت منو بگیری در جهت چیزای بیهوده.(خواهش میکنم وقتی که من برای راهنمایی دیگران گذاشتمو با بحث کردن با من تلف نکنید.)فقط خواهشا سریع سوال بپرسین و خیلی خلاصه وار

منم این مشکل رو داشتم ولی شدید نبود.. مثلا وقتی عصبی بود یکدفعه ای بدنم درد میکرد انگار با تبر زده باشن روش. از سرتا پام دردش در گردش بود. یکمقدار ریلکسیشن کمکم کرد. دلیل این دردم از استرس بود که از کنکور حدود ۸ سال پیش تا حالا مونده. دفعات اش خیلی کمتر شده.

ورزش کردن هم خوبه. چیزهایی که طبع سرد دارن یا ترش هستن کمتر بخور. شیر خوبه.

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃