2777
2789
میشه ادرس کانالشو بدی؟ یکی که خودش زده فیلماشو میزاره فک کنم همونو میگی؟ گرونم هست راست میگی ولی ا ...

وای ببخشید من حواسم به فراهانی بود😅🤦‍♀️🤦‍♀️ من فراهانی و بابایی و ... رو دارم اونا رو نگاه نکردما ولی کانالشونو دارم همایششونم گذاشتن 

ولی بازرگان ندیدم تا حالا بذارن

آیدیشونو بدم؟

هزینه کلاسشو میدونی‌؟ 

از ایران رفته فکر کنم

کتاباش هست

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون گلم❤❤

خواهش عزیزم ❤❤ ولی حرف نداره کارش

کتاباشو دارم ولی برا زمان ما و شما خیلی عوًض شده

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
وای ببخشید من حواسم به فراهانی بود😅🤦‍♀️🤦‍♀️ من فراهانی و بابایی و ... رو دارم اونا رو نگاه نکردما ...

اشکال نداره همونا هم خوبن آره اگه میشه بزار 

بازرگان تو کانالش چندتا گذاشته

اشکال نداره همونا هم خوبن آره اگه میشه بزار  بازرگان تو کانالش چندتا گذاشته

⚘️برنامه نجات

🌿مهم ترین مباحث دهم و یازدهم  رو براتون میبنده

🍀کاری از ایلیا ایمانی

دریافت فایل کتاب 🫧🧜‍♀↪️ DOWNLOAD
: https://telegram.me/uploder_jozve_bot?start=FILEIbW3xZ1783

┏❥︎✿❀❥︎━━━━━━━━┓  

🌼  
┗━━━━━━━❥︎✿❀❥︎━┛

به نظر من اشتراک الماس ماز رو تحت هر شرایطی بخرین حالا مثلا کلاس فرهانی یا بازگان رو برا شیمی ببین ب ...

عزیزم یسوال داشتم معلومه با تجربه این 

من اشتراک الماس ماز رو تهیه کردم 

و قبل از اینکه اینکار و کنم دوره جامع فراهانی رو خریده بودم

اما حالا نمیدونم با استاد فراهانی پیش برم یا هادیان فرد؟ 

من امشب از خود خدا خواستم. 
عزیزم یسوال داشتم معلومه با تجربه این  من اشتراک الماس ماز رو تهیه کردم  و قبل از اینکه ...

هادیان فر تو تابستون مسائل و آلی کار میکنه به نظرم اون رو با هادیان فر ببین مسئله هم تو تابستون خیلی کار کنین فرهانی من مفاهیمش رو قبول دارم خوب توضیح میده خوب انرژی میزاره (من کلاس های پایش رو برسی کردم جامعش رو ندیدم حقیقتا ولی تعریفش رو زیاد شنیدم ) الان من برنامه تابستون فرهانی رو نمیدونم اگه بخواد  فصل به فصل بده باهاش پیش برین اگه میخواد مسائل و آلی اینا رو بگه به نظرم هادیان فر اینا رو بهتر درس داده وقتی فرهانی درس فصل به فصلش رو شروع کرد با فراهانی پیش برین هادیان فر وقتی فصل به فصلش رو شروع کرد دیگه به نظرم باهاش پیش نرین (من خودم این روش رو برا یکی اجاره کردم نتیجه گرفت البته فرهانی نبود بازرگان بود ) بعد نکته تست و اینا رو بعدا با هادیان فر ببینین

باور من اینه که همیشه تو زندگیمی من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی

بابایی سطح بالاتری داره یه مقدار اما مفهومی توضیح میده 

فراهانی اما از صفر توضیح میده

یادت نره کلاس فقط بخش کوچیکی از ماجراست بقیه اش تلاش خودت رو میطلبه

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق