2777
2789
عنوان

کامپوزیتم خودبخود لق شده😭

406 بازدید | 9 پست

سلام دوستان بنظرتون دلیلش چیه؟ 

از خواب بیدار شدم دیدم کامپوزیتم لق شده و میخاد جدا شه، مسافرت هستم و ب دکترم دسترسی ندارم.. 

بنظرتون علتش چیه؟ کسایی ک اطلاع دارن راهنمایی کنن لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول دندان های خودت خوب بود لقی روکش و... نداش  من رفتم کامپوزیت گفت انجام نده دندوندها خودت ...

دندونام سالم بود، عکس گرفتم مشکلی نداشت.. 

دوستمم همینجایی ک من رفتم انجام دادم ولی واسه اون نیفتاده.. 

یعنی ممکنه مشکل از موادش باشه😢

دندونام سالم بود، عکس گرفتم مشکلی نداشت..  دوستمم همینجایی ک من رفتم انجام دادم ولی واسه اون ن ...

نمی دونم عزیزم واقعا 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

سلام عزیزم با دکترا در میون بزار تا ترمیم کنه برات

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

خب حتما کارش خوب نبوده دیگه 

اگه اسم برندی که استفاده کرده با شمارشو میدونی برو یه دندونپزشکی تو جایی که هستی سرچ کن برات اون یه دونه رو ریمو کنه دوباره بزاره برات 

از همونجایی که درست کردن برات هم میتونی زنگ بزنی آمارشو بگیری 

♻️کارما♻️