2777
2789

اره عزیزم من زیر نظرش بودم

از شیراز رفتم پیشش حالم خیلی خوب شد

روانپزشکم دکتر افشین احمدوند بود 

مشاور روانشناسم تو همون مطب خانم سیمین اجتهد بود

کار هردوعالی

باحوصله 

تو خیابونی ک داروخانه طبسی سر نبششه 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم من زیر نظرش بودم از شیراز رفتم پیشش حالم خیلی خوب شد روانپزشکم دکتر افشین احمدوند بود&nb ...

ببخشید می‌پرسم برای چه کاری رفتید پیششون می‌خوام بدون توی چه زمینه‌هایی فعالیت می‌کنن

مادر بزرگ  مادریم اصالت اونجاییه عزیزم خیلی مهربونه اونجا هنوز حموم عمومی سنتی هاشو حفظ کرده با ...

نه عزیزم بستن تا اونجایی که من می‌دونم. دیگه کسی حمام عمومی نمیره.

نه عزیزم بستن تا اونجایی که من می‌دونم. دیگه کسی حمام عمومی نمیره.

وا چرا 🙄 نزدیک ترین روستای بزرگی که حموم عمومی بنام داره رو میشناسی ؟ آخه مادربزرگم ی چیزهایی تعریف کرده میخوام بفهمم کجا بوده😊😙

😊
وا چرا 🙄 نزدیک ترین روستای بزرگی که حموم عمومی بنام داره رو میشناسی ؟ آخه مادربزرگم ی چیزهایی تعریف ...

کاشان روستا نیست شهره. دیگه پرجمعیت شده و مثل قدیمش نیست. شهرهای پرجمعیت هم دیگه حموم عمومی نمیرن. روستای نزدیک نه ولی توی خود کاشون خیابونایی رو میشناسم که قبلا حمام قدیمی داشتن.

ببخشید می‌پرسم برای چه کاری رفتید پیششون می‌خوام بدون توی چه زمینه‌هایی فعالیت می‌کنن

عزیزم من افسردگی و یکم ناراحتی ها گذشته و همه چی 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
عزیزم من افسردگی و یکم ناراحتی ها گذشته و همه چی 

خب پس احتمالا منم که برا وسواسم می‌خوام برم می‌تونن بهم کمک کنن البته برا تحصیلمم سوال دارم ولی نمی‌دونم تو حوزشون هست یا نه. مرسی ررای راهنمایی 🌹