2777
2789
عنوان

بالباس کهنه ها؟؟؟؟؟

1674 بازدید | 35 پست

میشه دستمال درست کرد برای وقتی بچه یا خودمون سرما خوردیم و دستمال احتیاج داریم برای آبریزش بینی مون؟

شوهر من میگه از دستمال کاغذی استفاده نکن،لباسها و پارچه هایی که به کار نمیاد جمع کن برای این کارها،

چی بگم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دستمال کاغذی رو واسه این اختراع کردن ک در جا استفاده کنی و بندازی ب شوهرت بگو واسه دستشویی هم از کهنه استفاده کنیم

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

من با لباس پنبه ای بچه هامو دستمال کردم برا وقتی که سرماخوردن و تب دارن

دستمال کاغذی صورتشونو زخم میکرد

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

خیلی چندشه و باعث انتقال بیماری 

شوهرت اگر خودش میبره میشوره

چند تا تیکه بهش بده

دو بار بچه استفاده کنه دیگه از این تزها نمیده 🙄

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مامان من برای گردگیری و تمیزکاری استفاده میکنه 

خانواده شوهرم حتی برای دستمال هم تو آشپزخونه بد میدونن،یبار خواستم با لباس بچه که وایتکس زده شده بود،بزارم کف آشپزخونه رو دستمال بکشم،خواهر شوهرم نزاشت گفت زشته،ولی شوهرم میگه دستمال کاغذی استفاده نکنم،

چمیدونم،میگه اسراف میکنم من

میشه که اینکارو کرد ، مثلا تکه تکه کنی بزاری تو یه نایلون  استفاده کنی ،…ولی مگه چقد لباس کهنه دارین؟

در ضمن هر لباسی هم جنسش مناسب نیست و ابگیر نیست.

و جلو دیگران اینکارو نکنین بهتره .