2777
2789
عنوان

نذر چله شهدا که معجزه میکنه

589 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها من داخل ایتا توی یه کانال عضوم که افراد سرگذشت زندگیشونو می‌نویسم یکیش خانومی بود که افسردگی شدیدی گرفته بودن که به جسمشون هم نفوذ کرده بود ایشون چله شهدا میگیرنو شفا پیدا میکنن الان حدود یک سال میگذره و من هنوز میبینم که یه سری افراد داخل همون کانال میان و میگن که ما حاجتمونو گرفتیم. حالا الان من تصمیم گرفتم از امشب این چله رو شروع کنم گفتم بگم شاید دوست داشته باشید حاجت بگیرید و سست نشید تا آخر ادامه بدید حتی ممکنه همون روز های اول حاجت بگیرید

اینجوری که اسم چهل شهید رو روی کاغذ مینویسیم نیست می‌کنیم برای سلامتی و فرج امام زمان و بعد صوابش رو هدیه میکنیم به روح هر یک از شهدایی که داخل برگه نوشتیم روز اول شهید اول روز دوم شهید دوم و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو‌ روزه شروع کردم انشالله که حاجت بگیرم 🍃🤍

💜