2777
2789

شوهرم امروز رفت با یه شرکت قرارداد ببنده ولی یه سنگ افتاد وسط کارش و مهندس اون شرکت نمونه کار رو نپسندید😓چنان ذوقی داشت گفت انشالله با این پول عروسیمونو میگیریم الهی بمیرم براش حالش خیلی خرابه😭چی بخونم دوباره طرف قبول کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شک نمیکنم ولی آخه چرا دستمونو نمیگیره😭۳ ساله عقدم ولی هیچی تو دست بالمون نیس عروسی بگیریم خسته شدم

💎تــــوی کلاس درس خــــدا؛

اونـــی که ناشُکـــــری میکنه رَد مـیشه!

😱اونــی که نــــاله میکنه تجــــدیـد میشه!

😊اونــی که صَبــــر میکنه قبـــــول میـشه!

😍اونــی که شکُــــرمیکنه شاگردمـمتـــازمیـشه!

❤️دعـــا میکنم شـاگردان مـمـتــاز 💪خـــدا بـاشیـد...

🙏شمـــا هـم دعـــا کنـید هـمـکـــلاس بـشیم.

برام دعا کن خواهر انشالله گره زندگیم باز بشه🤍🌺

بخشش⚘️ خواهرعزیز من داداش کوچکیتم

الهی ب حرمت اسماء زیباومبارک هرکی هرگونه گرفتاری داره براش چاره ساز وبرایش رفع بفرما بالخصوص این خواهربزرگه عزیز (آمینننن)

سلام عزیزم تو تاپیکاتون دیدم در مورد پروژه کارورزی ادبیات انگلیسی پرسیدید. انجامش دادید؟ 

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
بله تشکر

منم دانشجوی ادبیات انگلیسیم خواستم بدونم چی ازتون خواستن و چطور انجامش دادید؟ 

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

#چــالش داریـــم چــه چــالــشی 😍

#شرکت_کننده: 🫶🏻 13 اقاپسرمون🌼

لایــــ❤️ــــک بــزنــــ💟

جـ🎁ــایــزه بـــبـر فـــقط 3️⃣ نـــفر اولـــ

🎁نـــفر اولــ  200 هـــزار  تــــومــ💴ن

🎁نـــفردومــ 100 هـــزار  تــــومــ💴ن

🎁نـــفر سـومـ 50 هـــزار  تــــومــ💴ن

https://rubika.ir/joinc/BFDFJGJF0IVTUNEVYKFMJAQXJLSZJIIK

فــقــط یــک بــنر از مــدیـر بــگیــرین 🤗

✅️ایــدی مــدیــر:

@hly__1402

حــــــداقل لایکــــــ❤️ برای بـــــرنده شــــــدن 300لایکــــ