بچه ها من خيلي نچرالم اطرافيان اكثراً عملي اعتماد بنفسم كم شده من ١٩ سالمه كلاً صورتم بزرگونه هم نيست و نقص خاصي هم نداره ولي دوستام همه سنشون بيشتر از من ميخوره و همه جاشون ژل زدست اعتماد بنفسمو از دست دادم منم ميتونم ژل بزنم ولي ميدونم بد ميشه مخصوصاً لبم گونه اينا هم دارم اگه بزنم صورتم چاق ميشه🤦🏻♀️🤦🏻♀️
ب جای ژل زدن صورتت با آدمایی شبیه خودت معاشرت کن ..وقتی چهره ات زیباست..چرا ژل و بوتاکس
تاثیر ارتباط بااین قبیل افراد باعث شده فکر کنی زیبا نیسی و اعتماد بنفس بیاد پایین
بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
ابرو هامو برداشتم موهامم جلوش لايته يخورده ولي عمل نكردم يعني عمل كنم بد ميشه بنظرم قيافم چون صورتم ...
خب دیگه
ناراحتیت چیه
هرکی مختاره کاری کنه که حالش خوب شه
وقتی میدونی از نتیجه راضی نمیشی بهش فکر نکن
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
من ۳۵ سالمه.هیچ کاری نکردم زورم میاد مرطوب کننده هم بزنم تو خونه فقط دندونام کامپوزیته که اونم چون به نظر خودم نامرتب بود انجام دادم.اینا سلیقه ایه یکی دوست داره یکی نداره
مننننننم ... لامصبا کوبیدن از نو ساختن . کلی هم ارااایش دارن . یککک عالمه هم خرج اکسسوری و اینهایی ک بهشون اویزونه میکنن . یه محیط خوشگل هم عکس میندازن . افکت و ف.یلتر و کوفت و زهر مار هم میدن بهش ... آه اعصابم خورد شد دوباره