2777
2789

آره،من به شاغل ها خیلی حسودی میکنم،خیلی دلم میخاد برم سرکار و مستقل باشم ولی شرایطشو ندارم

خدا جونم خودت کمک کن آرامش به زندگی خواهرم برگرده و دوباره باهم سه نفری تا آخر عمر خوب و خوش و خوشبخت زندگی کنن،خدای مهربونم کمک کن توی همین ماه ویزای بابام بیاد،خدا جونم خودت کمک کن منم معلم بشم،برم سرکار،یه ماشین خوبم بخرم،الهی آمین،یا جوادالائمه💔❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره،من به شاغل ها خیلی حسودی میکنم،خیلی دلم میخاد برم سرکار و مستقل باشم ولی شرایطشو ندارم

منم پرستاری خوندم شوهرگرامی نذاشت برم سرکار😑

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
منم پرستاری خوندم شوهرگرامی نذاشت برم سرکار😑

چقد خودخواهن شوهرهای ما،یا شایدم خودمون خنگ بودیم ک توی جلسه خاستگاری قبول کردیم که سر کار نریم😂

خدا جونم خودت کمک کن آرامش به زندگی خواهرم برگرده و دوباره باهم سه نفری تا آخر عمر خوب و خوش و خوشبخت زندگی کنن،خدای مهربونم کمک کن توی همین ماه ویزای بابام بیاد،خدا جونم خودت کمک کن منم معلم بشم،برم سرکار،یه ماشین خوبم بخرم،الهی آمین،یا جوادالائمه💔❤️❤️
چقد خودخواهن شوهرهای ما،یا شایدم خودمون خنگ بودیم ک توی جلسه خاستگاری قبول کردیم که سر کار نریم😂

والا به من قول داد زد زیرش😑😑😑

والا به من قول داد زد زیرش😑😑😑

نه من همون جلسه خاستگاری گفت دوست ندارم کارکنی،منم گفتم باشه😐الانم تا ی چیز میگم،میگه خاستی قبول نکنی

نه من همون جلسه خاستگاری گفت دوست ندارم کارکنی،منم گفتم باشه😐الانم تا ی چیز میگم،میگه خاستی قبول نک ...

گفته بودی هم فرقی نمیکرد 😅😅😅چون کاری که دلشون نخاد نمیکنن😕😕

گفته بودی هم فرقی نمیکرد 😅😅😅چون کاری که دلشون نخاد نمیکنن😕😕

آره نامردای خودخواه