2777
2789
عنوان

بابام جلو خانمش گفت دیگه نمیخواد با من زندگی کنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 23 پست
میگه چرا هر شب ول میگردی. چرا با فلانی هستی. شب ساعت هشت دیره آخه؟ هوا روشنه. 

عزیرم ناراحت نباش پدرت خیر تو رو میخواد الان بیرون گرگ زیاده ، پسر من بزرگه حق ندارد غیر از کلاسهایی که می‌ره جایی بره هنوز که هنوز حق نداره روی حرف پدرش و من حرفی بزنه ،انشالله که ناآخر اینطور بشه.مطمئن باش پدرت دوست داره که پیگیرته وگرنه اصلا کاری به کارت نداشت♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونم‌ یکم خواهرانه نصیحتت کنم؟!

اینک از اونجا رونده و از اینجا مونده شدی رو میفهمم قبول دارم چقد طفلی و معصوم هستی ک وسط موندی ولی اون بابایی ک روت غیرت داره و اینجوری برات عصبی میشه رو ول نکن بگو من پیش شما نمونم پیش ناپدری میتونم بمونم؟!

حرف باباتو گوش کن 

هیشکی مادرو پدر ادم نمیشه حتی اگ خیلییبی دوست داشته باشه 

عشقت رلت یا دوست پسرت برات نون و اب نمیشه محکم بچسب ب بابات و حقتو بخواه ک نگهت داره درکنارشم حرف گوش کن باش...به حرفاش فک کنی زیادم بی راه نمیگه دوست داره و نگرانته

میگه چرا هر شب ول میگردی. چرا با فلانی هستی. شب ساعت هشت دیره آخه؟ هوا روشنه. 

کاری به درست غلطش ندارم.فقط نمیدونم چرا از وسط شروع میکنی به داستان گفتن؟

من اول فک کردم همینجوری ازت خسته شده و پیش خودم‌گفتم‌چه بابای سنگ دلی داره

الان که دلیلشو فهمیدم به خودم لعنت کردم دیگه هیچ تاپیکی که نمیدونم کی چی گفته نظر ندم خودمو گناه بار نکنم

ممنون میشم هرکس دوست داشت برای ازدواج خاهرم و خوشبخت شدنش صلوات بفرسته

عزیزم میگذره... بیخیال کوتاه بیا سعی کن فعلا بادلشپن راه میای محصلی؟ یک دوستی داشتم وضعیتش خیلی بدترازشمابود اون مامانش پاسش میداد باباش باباش پاسش میداد مامانش چندین بار خودکشی کرد میگفتیم چرا می‌گفت جای من نیستین الان ازدواج کرده دوتا بچه هم داره عاشقانه داره زندگی میکنه

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم