2777
2789
عنوان

کیا آمپول آزاد سازی فولیکول زدن

6046 بازدید | 17 پست

سلام خانمها من تو اقدام هستن،،روز 11پریودم یک فولیکول 21 داشتم،دکتر برام آمپول آزادسازی تجویز کرد،،وگفت 3روز نزدیکی داشته باشم،از وقتی تزریق کردم دل درد شدید ودرد تخمدان دارم،،ایا کسی مثل من بوده وهست،،تا حال دردهایی نداشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم روز ۱۲ فولیکول ۲۱ داشتم و گفت آمپول آزادسازی بزن. از اون روز گاهی دردهایی مثل پریود میگیره ...

ممنونم عزیزم از پاسخ گوییتون،،من کلا درد شکمم وتخمدان هام ورحمم قطع نمیشه،،آیا از عوارض آمپول هست؟یا چی؟تا حال اینطوری نشدم

من بعد نزدیکی هام،،کلا خیلی درد دارم

من بار اوله ک اچ سی جی میزنم ولی قبلنا ک آمپول اچ ام جی وسینال ک میزدم درد داشتم ک دکترم گفت طبیعیه بخاطر تخمکگذاریه ولی این بار اصلا هیچ درد ندارم...نکنه این ماه نشه..

دقیقا همین علایم ها رو دارم،،گلم تا چند روز عوارض هست؟من3تیر امپول رو زدم

😐 قشنگ تا زمان پریود هست، من باردار هم شدم تا یک هفته بعد از موعد یهو تیر میکشید، ولی سردرد تا دو روز بعد امپولا بود، تو بارداری نفخ کلا هست😅 انشالله این ماه باردار شی راحت بشی خواهر، این هورمونا که زندگی منو داشت فلج میکرد

😐 قشنگ تا زمان پریود هست، من باردار هم شدم تا یک هفته بعد از موعد یهو تیر میکشید، ولی سردرد تا دو ر ...

من سردرد خیلی کم داشتم،،ولی دردام همچنان ادامه داره،،ان شاءالله باردار بشم ،،واقعا خسته شدم 😢12ساله