2777
2789
عنوان

درست کردن دندان در بارداری

740 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من امروز موعدم بوده ولی پریود نشدم این ماه هم اقدام بودم نمی‌دونم باردار شدم یا نه ، از طرفی دو روزه دندونم خیلی درد می‌کنه اشکالی نداره الان برم بکشم یا عصب کشی کنم ؟ 

اگه باردار باشی نباید عکس بگیری 

اول مطمئن شو

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کار دندون داشته باشی سه ماهه دوم انجام میدن

اونم کشیدن .

عصب کشی بخاطر عکس  انجام نمیشه مگر جای مخصوص بری پیشبند مخصوص بزنن

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...

عزیزم خودم باردارم و‌سوهرخواهرم دندانپزشک

ایشون به من گفتن تو سه ماهه اول بهتره اقدام دندان‌زشکی انجام نشه

تو‌سه ماهه دوم اشکال نداره

تو‌سه ماهه سوم هم طاق باز خوابیدن طولانی برای مادر سخت میشه

یک ماه قبل گرفتم بنظرت قبول میکنن؟

به خود دکتر بگو ببین نظرش چیه 

ولی درست کردن دندان نیاز به عکس داره که توی بارداری ممنوعه 

ممکنه خطرناک باشه. 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

عزیزم خودم باردارم و‌سوهرخواهرم دندانپزشک ایشون به من گفتن تو سه ماهه اول بهتره اقدام دندان‌زشکی ان ...

من الان بشدت دندونم درد گرفته شب هم فکر نکنم بتونم بخوابم تا اونموقع چیزی از من نمیمونه😐

هنوز که مشخص نیست عزیزم ، اگه تا شنبه هم پریود نشم میرم آزمایش ،الان ماه سوم بود اقدام داشتم 

اگر باردار نبودی سریعا برو‌همه کارای دندونپزشکی تو انجام بده

من تو بارداری دندونم یه دونه ش پوسیده علتش هم این بود چهار ماه تمام تهوع و استفراغ داشتم تا میواک میبردم سمت دهنم بالا میاوردم و نشد اونطوری که باید خوب بهداشت دهان و دندان رو رعایت کنم