2777
2789
عنوان

اصفهانیا و خوانساریا لطفا بیاین

1287 بازدید | 24 پست

سلام عزیرای دلم ما میخایم بریم خوانسار

خاستم از تجربه هاتون راجب این شهر بگین جاهای دیدنیش و این که میگن کوچیکه یعنی میشه پیاده جاهای دیدنیشو رفت یا باید با ماشین؟؟خیلی فاصله دارن از هم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی خیلی فاصله داره؟؟ اصفهان با خوانسار ؟؟خب ارههه خبلیه فاصلشون   یه دو ساعتی میشه با ماشی ...

ن گلم مکانای دیدنی خوانسارو میگم باهم دیگه فاصله دارن؟

اخه شنیدم انقد شهر کوچیکیه که میشه پیاده همه جاشو گشت

خوانسار بسیار با صفاست ولی عزیزم دهکده نیست که ماشین باید باشه. پارک سر چشمه، مجموعه گردشگری گلستان کوه. باغ های گردو و کوچه باغ های سرسبز و بسیار بسیار زیبا. خیابان های سرپوشیده با شاخه های درختان سر به فلک کشیده ی چنار. گز خوشمزه ی عصاری، عسل، آلو، لواشک و خشکبار های درجه یک.

میتونید به گلپایگان هم سر بزنید حدود 20 کیلومتر با خوانسار فاصله دارد، حیفه که دومین بنای خشتی و گلی ایران (اولیش ارگ بم کرمانه) ارگ گوگد گلپایگان رو نبینید. و سد و رودخانه ی گلپایگان و فانوس صحرایی دوران سلجوقی و مسجد جامع دوران سلجوقی

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور
خوانسار بسیار با صفاست ولی عزیزم دهکده نیست که ماشین باید باشه. پارک سر چشمه، مجموعه گردشگری گلستان ...

به به ممنون گلم از اطلاعاتی ک دادی انقد قشنگ تعریف کردی ک دلم هوایی شد الان برم😀گلم میگم کوچه باعاش کجا میشه یعنی همه جاش هست یا جای خاصیه؟

سمیرم ام خیلی خوبه مخصوصا پاییز که سیب ها میرسن😍

قدمتون روچشم

کلن آب و هو ای خنکی داره کلی چشمه اطرافش هست معروفه ب سرزمین هزار چشمه آبشار سمیرم اومدین؟

ماشبای تابستونم پتو میندازیم ازسرما

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…