2777
2789

راستش من با موچین جوش میزنم بند هم دردم میگیره زخم میشه 

دیدم بیشتر بیوتی بلاگرا با تیغ اصلاح شیو میکنن قبلش ژل و بعدش ضدجوش میزنن

ولی از ی طرفم میگن موها ضخیم در میاد و کلفت میشه

کسی هست تیغ بزنه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیغ خیلی بده یه مدت موهای صورتت رو دکلره کن و فقط سیبیلت رو بند بنداز البته لیزر خیلی بهتره

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

ببین پوستا باهم فرق دارن

مامان من پاهاش اصلا مو نداره همون ۴ تا دونه رم با تیغ میزنه انگار اپیلسیون کردن ماش رو انقدر صاف و بدون منفذه

حالا من اصلااااا نمیتونم تیغ بزنم 

امیدبذر هویت ماست💚🌱

هر چهارماه بند میندازم ، کُرکیه دیده نمیشه ، فقط سیبیلام هرهفته بند میندازم ، قبلا تیغ میزدم و مشکلی هم نداشت 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
صورت رو که لیزر نمیکنن....بدتر مو رو ضخیم میکنه 

نه عزیزم لیزر میکنن فقط دستگاهش متفاوته من خودم هم میخوام برم 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .