2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

20 سال دیگ

منم میگم تا بیاد اینجا طول میکشه 

ولی بهم میگن به فکر شغل جدید باشم که زبان دبگه به درد نمیخوره😑😑همچین رشته جدید که جایگزین حسابدار میشه😑

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
خوب جایگزین مطلق نمیشه ولی تو یه سری حوزه ها شنیدم وارد شده ولی خوب زیاد حرفی ازش نیست (به اصطلاح صد ...

چی مثلا

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
یعنی چی زبان بدرد نمیخوره 

اول که میگن زبان تا چند سال آینده همه با هوش مصنوعی یاد میگیرن 

بعدشم که دبگه با هوش مصنوعی معلم وجود ندارد دیگه

چی مثلا

تو بعضی دانشگاه ها تو رشته ی پزشکی دیدم که استارت زدن ، یا تو یه سری شرکتای دانش بنیان ،یا تو حوزه ی دارو شنیدم هست ...من فقط شنیدم ،مطمئن نیستم در چه حد ...یه مدت تحقیق میکردم فهمیدم تو ایرانم هست ...

اول که میگن زبان تا چند سال آینده همه با هوش مصنوعی یاد میگیرن  بعدشم که دبگه با هوش مصنوعی مع ...

نه عزیزم ! یه متن خوندم  از دوستانی که در هوش مصنوعی بودن ، بار اول میگفتن تا همین حدود یه سری رشته ها حذف میشن حتی تو پزشکی ، اما برعکس ، نیروی انسانی هست که کمک میکنه به کامپیوتر ،یه سری چیزا مثل همین معلمی هم بعیده حذف بشه ... چون خلاقیت آدما رو یه کامپیوتر نداره ، الان همون کامپیوتر هر چی داره رو از انسان گرفته ...