2777
2789
عنوان

چرا این جوری شدم همش پریود میشم

397 بازدید | 9 پست

۱۰خرداد پریود شدم دو روز لکه داشتم ۲،۳روز بعدش هیچی نبود بعد پریود شدم تا ۲۳ خرداد الان باز یه هفته دوباره پریود شدم چرا این جوری شده 

یک ماه کامله پریودم همش مردم بخدا خسته شدم

۵ماه پیش دستگاه گذاشتم پریودم ۷روزه بود بعد از گذاشتن دستگاه ۱۰روزه شد ولی بازم منظم بود ولی نمی‌دونم چرا الان این جوری شده کسی تجربه ای داره

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

دکتر برو خب 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

چند سالته؟؟

هورمونات بهم ریخته

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰

حتما پیگیری کن 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

شما خواهرزاده ی من نیستی؟ 

اونم از پنج خرداد تا چهار تیر پریود بود

البته این وسط من بردمش دکتر یه پزشک عمومی بود اقا بود مطمعن بودم بلد نیست ولی چون دکتر خودم نبود مجبور شدم اونجا ببرمش چون اصلا حاضر نبود بیاد،  ۴ امپول و سرم زد و ازمایش خون داد التهاب بدنش زیاد بود مفنامیک اسید داد بهش ولی همچنان ادامه داشت از زایشگاه پرسیدم براش چیزی بلد نبودن، به دکتر خودم گفتم و چون نمیومد باهام دکتر خودم گفت براش ال دی بگیر اگه بازم ادامه داشت باید بستری بشه.. الان که داره میخوره گفت روز اول ک قرص رو خوردم تا فرداش پریود بوده بعد قطع شده،  خلاصه منتظره این ۲۱ روز بگذره بعد پنج روز اگه پریود شد و باز منظم نشد بزورم شده دکترم گفت بیارش بستریش کنیم خطرناکه😔🤕

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
شما خواهرزاده ی من نیستی؟  اونم از پنج خرداد تا چهار تیر پریود بود البته این وسط من بردمش دکت ...

خواهر زادتون چند سالشه 

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...