2777
2789

به نظرتون مهم ترین ویژگیشون چیه ؟

تو خانواده دوتا دکتر و یدونه استاد دانشگاه داریم

به نظرم بی حاشیه بودن و استمرارشون مهم بوده

‏بال‌هایِمان‌ زَخمی‌ است *** اما هَنوز‌ بُلند‌ پروازیم ...

خیلیا هستن که تو رشته و کار خودشون موفقن، دلیلش هم اراده و پشتکار و تلاشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم که تا اینجا زنده موندم و دووم اوردم  

تونستم روی شخصیتم کار کنم و اگاهیمو هزار برابر کنم

تونستم مهارتای مختلف یاد بگیرم 

و تونستم به کلی ادم کمک کنم

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

استاد دانشگاه به نظر من موفق به حساب نمیاد

سه تا داریم تو خانواده

البته من ملاکم از موفقیت درامد و خونه و ماشینه😅

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
دوتا دکتر داریم که رفتن امریکا  اونم به خاطر پدر پولدارشونه  پووووول عزیزم پوووووووووول

اره پول هم خیلی مهمه

میتونه هنه جیزو کهور کنه

هر دوتا دکترا واقعا وضع مالی خوبی داشتن و دارن

استاد دانشگاه به نظر من موفق به حساب نمیاد سه تا داریم تو خانواده البته من ملاکم از موفقیت درامد و ...

استاد تمام و رسمیه و عضو بنیاد نخبگانه

نه اینا که غیر انتفایی درس میدن

استاد دانشگاه به نظر من موفق به حساب نمیاد سه تا داریم تو خانواده البته من ملاکم از موفقیت درامد و ...

متاسفانه کسی از راه غیر درس نرسیده بهشون اطراف ما

جز یکی که کار ازاد داره و دستش به دهنش میرسه اونم در حد اینا که گفتم وضعش خوب نیست اصلا

استاد تمام و رسمیه و عضو بنیاد نخبگانه نه اینا که غیر انتفایی درس میدن

بله منم راجع به شخصی که میگم هیئت علمی دانشگاه دولتیه

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
موفقیت شغلی نه ولی یکیشون پولداره یکیشون سیاست مدار:) 

همون سیاست مداره کلی زمین و خونه رشوه و زیر میزی گرفته و میگیره

خودم که تا اینجا زنده موندم و دووم اوردم     تونستم روی شخصیتم کار کنم و اگاهیمو هزار برا ...

نگاهتو دوست داشتم

افرین بهت 🤗❤