2777
2789

برای مثال اگر فردی بخواهد رانندگی کند و اتومبیلی را براند، پیش از هر چیز باید موارد لازم را در مورد آن ماشین یاد بگیرد. فرد باید حتماً نحوه روشن کردن اتومبیل را بیاموزد؛ باید یاد بگیرد چگونه از دنده و پدال‌ها استفاده کند و ماشین را به جلو براند. همچنین علائم رانندگی بسیار مهم هستند و فرد باید بتواند مفهوم هرکدام از آن‌ها را درک کند و آن‌ها را در مغز خود حفظ کرده باشد. به این ترتیب در حین رانندگی فرد می‌تواند براساس آموخته‌های خود تصمیم‌گیری کند.

کامپیوترها هم به همین شکل عمل می‌کنند. یادگیری در کامپیوترها با استفاده از داده‌ها اتفاق می‌افتد. ماشین‌ها و کامپیوترها الگوهای موجود در داده‌ها را درک می‌کنند و سپس مدل‌هایی را می‌سازند و این مدل‌ها برای تصمیم‌گیری مورد استفاده قرار می‌گیرند. بنابراین انجام کارهایی هوشمندانه توسط ماشین و کامپیوترهای ساخته شده توسط انسان را هوش مصنوعی می‌نامند.

به نظرت خطرناک نیست هوش مصنوعی انقدر بزرگ بشه تا بتونه انسان ها رو به بردگی خودش بگیره

اون مال فیلم های علمی تخیلیه هوش مصنوعی تا بخواد انقدر بزرگ بشه و پیشرفت کنه نسل بشر تا اون موقع خودش منقرض شده پس جای نگرانی نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی منی که خودم IT خوندم و تا حدودی با تعاریف هوش مصنوعی آشنام نگران بیش از حد بزرگ شدن این تکنولوژی ...

درسته هر تکنولوژی ای در بدو ورودش نگرانی هایی رو تولید میکنه ولی شما توجه کنید هوش مصنوعی از سال 1950 تا کنون پیشرفت چندانی نداشته اگرم بوده بیشتر در خدمت انسان بوده تا به حال توی این 73 سال چیزی به گوش نخورده که هوش مصنوعی بخواد علیه ما اقدامی کرده باشه