2821
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 22 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۱۵داداشم خودم ۱۷

ازت کوچیکتره.حتی زورش ازت بیشتر باشه تو هم بزنش همسایه هم بدرک کسی که باید خجالت بکشه تو نیستی برادرته 

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  
نوجونه ۱۵

نترس ازش،اگه واسه اینجور چیزا ازش حساب ببری بزرگتر بشه همیشه بهت زور میگه.اگه حریفش میشی که چ بهتر نذار اذیتت کنه وگرنه به مامان یا بابات بگو  اینجور وقتا برو اتاق تا عصبانیتش کمتربشه،اونم تو سن حساسیه میخواد خودشو مرد نشون بده مثلا😒

پس کی تموم میشه یک ساله اینجور شده یکی بگه بالا چشت ابروعه میخواد دعوا راه بندازه

تموم میشه ولی زیاد سربه سرش نذارید باهاش زیاد حرف نزنید ولی رو بهش ندید تو همه چی دخالت کنه قلدر بازی براتون دربیاره