2777
2789

سلام من چند روز پیش تایپیک زدم که میخوام امسال شروع کنم به خوندن

رشتم هم گفتم تجربی

ولی میخوام کنکور انسانی بدم برای دبیری

ولی کتاب های انسانی رو ندارم

و همچنین کتاب های تست 

و نمدونم باید چیکار کنم

و چجوری شروع کنم

هزینه مشاور ها هم خیلی زیاده

راهنماییم میکنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم تجربیم ولی حالم داره از تجربی به هم میخوره  شما هم ؟

اره

پشیمون شدم اومدم این رشته

با اینکه بهش علاقه دارم

ولی انقدری که از همه طرف نا امیدم میکنن دیگ منصرف شدم از کنکور دادن تجربی

اره پشیمون شدم اومدم این رشته با اینکه بهش علاقه دارم ولی انقدری که از همه طرف نا امیدم میکنن دیگ ...

بهترین تصمیم رو گرفتی 

هر جا جلو ضرر رو بگیری منفعته 

مطمینم موفق میشی 

منم تو فکرم کاری که تو کروی رو انجام بدم 

به معلمی علاقه دارم میخوام اونو بخونم ولی نمدونم چیکار کنم حتی یکی نیست راهنماییم کنه

از دوستی آشنایی کسی کتاباش رو بگیررر 

فعلا بخون مطلب دستت بیاد 

حدود یک ماه دیگه کتاب تست دسته دوم یا اگه شرایطش رو داری نو بگیر و شروع کن تست زدن 

کتاب تستاشو بگیر دیگه

خیلی سبز کتاب مناسبیه هم درسنامش خوبه هم تستاش اوکیه

اگه واقعا بخونی میتونی خیلی راحت موفق شی

درسای انسانی طوریه که زودبازدست و خیلی سریع نتیجه میده بهت

من خودم کنکوریم مشاورم ندارم مشکلیم نیست

تو پشت کنکوری بودی؟

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

کتابخونه شهرتون احتمالا داره کتاب تست میتونی امانت بگیری

یا pdf های کتاب تستارو میتونی دانلود کنی

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
کتاب تستاشو بگیر دیگه خیلی سبز کتاب مناسبیه هم درسنامش خوبه هم تستاش اوکیه اگه واقعا بخونی میتونی ...

سلام میشه بگی لطقا که ایا میشه تستای فنون رو با توجه ب دوسنامه زد؟یا حتما کلاس کنکور؟

فیلم های الا چطورن؟ایا نکته ها رو خوب میگن یا کامل نیست

این کاربری متعلق به دونفر جاذاب میباشد🤝🤝🥂😈