2777
2789
عنوان

گزارش من از روز اول رژیمم👇

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 47 پست
من کم خونی شدیدم دارم اخه🤣

پس حتما خودتو مریض میکنی با این رژیم.

یه خانمی تو پارک فقط با پیاده روی ۶ کیلو کم کرده ولیییییی

زانوهایش داغون شده

همه چی با اصول هم مفیده هم جبران کردنی

خدای نکرده یه طوری میشی حالا کلی خرج کن دکتر ببری

برو باشگاه بده برات برنامه لاغری بدن

گاهی اونقدر از حق خودت می‌گذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون باید با دخل و خرج خونه هماهنگ باشم🥲🤣

عزیزم اینجوری مریض میشی، بعضی از مواد غذایی. واقعا قیمت بالایی ندارن ولی ارزش غذایی زیادی دارن، مثلا خرما، کره ی بادام زمینی، تخم مرغ... 

احساس سیری ایجاد میکنن 

میشه برای سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستی 🌼
من فقط با روزی دوساعت ورزش  باشگاه هم سایز کم کردم هم بدنم خوش فرم شده و رژیمم نگرفتم فقط یه نم ...

چه ورزشی میرید؟

من بدنسازی میرفتم ولی کمردرد داشتم بدتر شد ول کردم الان میرمtrx واقعا بیشتر از اون عرق در میاره،

چه حالت تهاجمی داری عین این وحشیا چخه بابا چخه چخه

خب اخه واقعا بهت ربطی نداشت

چه بی ادبی 

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
چه ورزشی میرید؟ من بدنسازی میرفتم ولی کمردرد داشتم بدتر شد ول کردم الان میرمtrx واقعا بیشتر از اون ...

ورزش بدن سازی ورزش قدرتی هست، زیاد عرق نمیکنی، شما همون اول میگفتی کمر درد داری، من با دیسک کمر دارم بدن سازی کار میکنم، ولی همون اول به مربیم گفتم و طبق مشکلات بدنیم برام برنامه نوشت و خدایی مشکلی ندارم 

میشه برای سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستی 🌼
ورزش بدن سازی ورزش قدرتی هست، زیاد عرق نمیکنی، شما همون اول میگفتی کمر درد داری، من با دیسک کمر دارم ...

برا کم کردم وزن رفته بودم

بعدش هم میگفتم مربیش میگفت اوکی هست حواسم هست. دیکه دیدم دارم شق شق صدا میدن استخونام ول کردم😅