2777
2789
عنوان

چله زیارت عاشورا به نیت سبز شدن دامن منتظرای عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 186 پست
اسم منم بی زحمت بنویس عزیزم
کوچولوی عزیز من الهی مامان فدات بشه تو که میدونی من هر روز و هر شب به اومدنت به وجود داشتنت فکر میکنم تو که میدونی لبای من فقط با اومدن تو خندون میشه خودت برو پیش خدا بهش بگو که بیای و دنیای مامانت بشی (برا همه منتظرا دعا کنید دامنشون سبز بشه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

15 نفر موندن تا 40 نفر تکمیل شه خانوما به یاد داشته باشین تاریخ شروع اول اردیبهشت هست فراموش نکنین ان شاالله دامن همه منتظرا سبز،حاجت دل همه خواننده ها روا
پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
میناجونتاپیکوبیاربالا زود پرمیشه اسامی
زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟گـرچـه آهـو نیـستـم؛ اما پر از دلتنگی ام ضامن چشمان آهوهـا، بـه دادم می رسی؟از کبوترها کـه می پـرسم، نشانـم می دهندگنبد و گلدسته هایت را، به دادم می رسی؟ماهـی افـتاده بر خـاکم، لبـالـب تشنـگـی پـهنه آبی تـرین دریـا؛ به دادم می رسی؟مـاهِ نـورانیِ شب هـای سیـاهِ عـمرِ مـن ماهِ من، ای ماهِ من؛ آیا به دادم می رسی؟من دخیل التماسم را بـه چشمت بستـه ام هشتمین دردانه زهرا(س)، به دادم می رسی؟بـاز هم مشهد، مسافرها، هیاهـوی حـرم یک نفر فریاد زد: آقا! به دادم می رسی؟ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلَاةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ 
زهرا جان سایت میخواد قطع شه وصل شد دوباره تاپیک رو میارم بالا تا الان 25 نفر پر شده چیزی نمونده تا اول اردیبهشتم وقت هست پر میشه نگران نباش
سلام میناجون اسم منم بنویس،به دونیت اول که نی نی تودلم صحیح وسالم وصالح باشه.دوم اینکه اگه خداصلاح دونست ومیدونم که چقدربزرگ وبخشندس دل هیچ بنده ایشونمیشکنه،اینکه صلاح بدونن دوباره امیررضام تودلم باشه بلکه باوجوداین امیررضابتونم داغ امیررضاموکمترکنه،الهی به امیدش
سلام خداجون من میدونم که هرکاری میکنی به صلاحمونه امامابندههات کم طاقتیم.میدونم حکمتی بودتوآسمونی شدنه امیررضام،مراقب امیررضام باش وصبرنبودش وبرام بفرست.خداجونم میدونستم بزرگی کریمی رحیمی،بخشنده ای،یامولای من شکرت شکرت که نزاشتی باداغ امیرم بسوزم من میدونستم دویاره امیرموبهم برمیگردونی،شکرت یارب شکرت یاالهی شکرت،من تواین دنیادیگه نه پدری نه مادری مونده واسم خودت شدی همکسم پشتوپناهم.باش خداباش ،شکرت که باردیگه بمن نی نی دادی شکرت که بازم خنده وشادی توخونه ام آوردی شکرت که نزاشتی دل شوهرمودخترم سنگین بمونه خداجون حالاکه دادیش بهم نگهدارش باش حافظش باش تاآخر۹ماهم تابسلامتی بغلش کنم وبوش گنم امیررضامو. شکرت خداشکرت الحمدلله یارب العالمین.دوستت دارم خداجون.
اینم بگم من۲۶آذر۹۵امیرموازدست دادم وبسفارش یکی ازدوستان توهمینجاچله زیارت عاشوراگرفتم ۱۸اسفندشروع کردم و۱۰فرودین متوجه شدم باردارم،چله روبرای بارداری طبیعیم گرفتم که الحمدالله وشکریارب که هنوزچله تموم نشده نتیجه گرفتم.اینوگفتم که باقی امیدوارتربشن وازته دل نیت کننوازخداوامام حسین بخوان
سلام خداجون من میدونم که هرکاری میکنی به صلاحمونه امامابندههات کم طاقتیم.میدونم حکمتی بودتوآسمونی شدنه امیررضام،مراقب امیررضام باش وصبرنبودش وبرام بفرست.خداجونم میدونستم بزرگی کریمی رحیمی،بخشنده ای،یامولای من شکرت شکرت که نزاشتی باداغ امیرم بسوزم من میدونستم دویاره امیرموبهم برمیگردونی،شکرت یارب شکرت یاالهی شکرت،من تواین دنیادیگه نه پدری نه مادری مونده واسم خودت شدی همکسم پشتوپناهم.باش خداباش ،شکرت که باردیگه بمن نی نی دادی شکرت که بازم خنده وشادی توخونه ام آوردی شکرت که نزاشتی دل شوهرمودخترم سنگین بمونه خداجون حالاکه دادیش بهم نگهدارش باش حافظش باش تاآخر۹ماهم تابسلامتی بغلش کنم وبوش گنم امیررضامو. شکرت خداشکرت الحمدلله یارب العالمین.دوستت دارم خداجون.
چشم مامان امیررضا ان شاالله خدا هرچی صلاحته بهت بده منم داستان بارداریمو مینویسم برا بچه ها بخونن همون موقع مینویسم
قربونت میناجون، خیلی التماس دعادارم.فقط لیست اسامی کجاس؟؟؟
لیست اسامی تو کاغذه الان رو به روم😂😂 اسم همه رو با تاریخ عضویت مینویسم که قاطی نشه اول اردیبهشت تاپیک شروع رو میزنم اسمارو اونجا مینویسم