2777
2789
عنوان

پماد انتی همورویید

| مشاهده متن کامل بحث + 10527 بازدید | 22 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وزن و هیکلم خوبه ولی همیشه یبوست هستم موقع اجابت مزاج هم دچار مشکل میشم

پس ییوستتو درمان کن و رو صندلی فرنگی هم بشین

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
فرق شقاش با بواسیر چیه

شقاق زخم هست. خون تازه وروشن رنگ داره که باشدت میپاشه بیرون. انگارشلنگی رروپاره کرده باشی میپاشه توکاسه توالت. بخاطریبوسته. پمادداره وشستشوبااب یخ. 

بواسیرفکرکنم بیرون زدگی با درد هست

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
شقاق زخم هست. خون تازه وروشن رنگ داره که باشدت میپاشه بیرون. انگارشلنگی رروپاره کرده باشی میپاشه توک ...

مرسی ممنون از راهنماییت. به نظرت پماد انتی همورویید بهتره یا ام جی؟

اول برو دکتر 

خودت بهت میده. 

برای من مخصوص شقاق داد. 

وقتی دردنداری بنظرم مثل منی که گفت مهم نیست. 

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !