2777
2789
عنوان

بچه داداشم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2815 بازدید | 87 پست
خیلی لحظه بدیه خیللللللی

اره خدا ب حق سر بریده ی حسین هیچ مادری این لحظه ها رو تجربه نکنه الهی آمین 

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای انقدر گریه کرد منم عمه  بچه خودمم جلو چشم خودم فوت کرد دیگه اصلا دارم داغون میشم

خجالت بکش چرا دروغ میگی؟ چرا با اعصاب بقیه بازی میکنی شب عیدی ؟؟؟؟

صفحه دو تایپیکت در تاریخ ۶ ام اردیبهشت امسال گفتی 

۶ ساعت دیگه عروسیمه !!!!!!

شما دو ماه عروسی کردید بعد کی بچه دارشدید ؟؟!!

کی فوت کرد؟؟؟؟!!!

واقعا متاسفم برات

این تایپیکت هم دروغه؟

خجالت بکش چرا دروغ میگی؟ چرا با اعصاب بقیه بازی میکنی شب عیدی ؟؟؟؟ صفحه دو تایپیکت در تاریخ ۶ ام ار ...

عزیزم گفتم من خبر نگارم عوض شده 

وای خدایا چرا زود قضاوت میکنید 

به همین عید قسم مم خبرنگارم و قبلی من نبودم 

من دخترم تو نیم ساعت تب کرد که من حمام بودم سپرده بودم به شوهرم وقتی برگشتم دیدم تب داره تشنج کرد تا ...

واای آره بخدا همش میگن مادر انشاالله هیچوقت دیگه تجربه نکنی این لحظه رو

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
واای آره بخدا همش میگن مادر انشاالله هیچوقت دیگه تجربه نکنی این لحظه رو

ممنونم گلم انشالله ،واقعا بدترین روز زندگیم بود خدا دختر گلتو حفظ کنه برات عزیزم😘

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
ممنونم گلم انشالله ،واقعا بدترین روز زندگیم بود خدا دختر گلتو حفظ کنه برات عزیزم😘

همچنین ممنونم عزیزم

من دخترم از صندلی افتاد سرش 6تا بخیه خورد من داشتم شام درست میکردم بیمارستان بودیم هرکس زنگ میزد اول ...

مادر بیچاره 

منم پسرم تو یه چشم به هم زدن الکل خورد ک واقعا خدا رحم کرد بهمون 

همه میگفتن چرا بچه رو ول کردی و هواست بهش نبوده

این حسین کیست ک عااالم همه دیوانه اوست ❤❤

دوستان

دوستان 

اعصابتون بهم نریزه 

دروغهههه 

میگه همه جارو گشتیم بچه هیچی نمی‌خورد  

تازه این رفته گفته عکس 

تازه میدونستن یه همچین چیزی دم دست بچه هست و بیخیال بودن این یک 

اما مهمتر از اون میگه گلو زخم شده خب باید بزاق خونی میشد 

داخل دهن سوراخ میشد و .... 

و از اون مهمتر دکتر گفته زرد آلو و آلو بدین   هر کسی که بچه داره می‌دونه این میوه ها شدیداً حساسیت زاست و زیر یکسال اصلا نمیشه داد و این همه ملین دارویی مناسب سن بچه ....

خلاصه دروغههههه