2777
2789
عنوان

چی بخورم شیرم خشک نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه شیر من خیلی کمه بچه ام هم شیر خودم رو انگار بیشتر دوست داره

فقط بذار میک بزنه حتی اگه شیر نداشته باشه. چون تو این دوماه میل مکیدنشون بالاس

گشنش شد شیرخشکو بده ولی تایم بذار برای مکیدن رگ ها باز میشه بیفتی تو سه ماه شیر جاری میشه

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...
اخه شیر من خیلی کمه بچه ام هم شیر خودم رو انگار بیشتر دوست داره

من از چندتا دکتر شنیدم هرچی بچه بیشتر سینه مادر میک بزنه بیشتر شیر میافته و من همه این راهها رفتم و واقعا هر چی شیزخشک کمتر بدب و سینه خودتو میک بزنه شیر بیشتری تولید میشه.فشار عصبی و کم خوابی هم خیلی بده شیر کم میکنه.کار خونه و موبایل تا هشت ماهگی بچخ ات بیخیال شو هر وقت بچه میخوابه توام بحواب ک سزحال باشی.بعد ک به غذا بیافته به شیر کمتری نیاز داره،پودر شیرافزا گالاکتومید هم خوبه .رژیمم نگیر کلا فدا بحور فرقی نمیکنه چی باشه غدا مایعات شیرتو زیاد میکنه

همه چیزایی که دوستان گفتن من خودم آب میوه طبیعی زیاد می‌خوردم مثل شیر آب میشد شیرم😂مثلا تو یه وعده ...

من که هرچی میخورم انگار تاثیری نداره همون کمه شیرخشکم که به بدبختی یک دونه میدن جدیدا، غذای نوزادم جیره بندی کردن و دارن باهاش تجارت میکنن 

آب هویج و دم کرده ی زیره سبز عالیه. مخصوصا زیره چون نفخ غذایی که میخوریو هم میگیره. ضمنا باید شیر بدی که شیرت خشک نشه اول شیر خودتو بده وقتی سینه ت خالی شد اگر گرسنه بود شیر خشک بده