2777
2789

به سلامتی ان‌شاالله

سخته ؟

چقدر طول کشید عملش؟

هزینه‌ش چقدر شد؟

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامتی ان‌شاالله سخته ؟ چقدر طول کشید عملش؟ هزینه‌ش چقدر شد؟

بعد عمل تو ریکاوری واقعاااا سخت بود سردرد شدید گلوم یجوری بود و لرز شدید . سرم زدن سریع بهتر شدم . عمل کلا ۴۵ دقیقه طول کشید . ۱۵ دکتر . ۱۱ کلینیک

امیدوارم هر چه زودتر خوب بشی عزیزم.عملش چطوره؟هزینه اش چقده آخه منم باید بردارم

ممنونم. عملش خب یکم سخته مخصوصا روز اول ولی راحت میشی دیگه بهتر از بوی بد دهان و سرماخوردگی مکرره. چند سالته؟؟

بعد عمل تو ریکاوری واقعاااا سخت بود سردرد شدید گلوم یجوری بود و لرز شدید . سرم زدن سریع بهتر شدم . ع ...

ان‌شاالله همیشه سرحال و سلامت باشی🌺

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
ممنونم. عملش خب یکم سخته مخصوصا روز اول ولی راحت میشی دیگه بهتر از بوی بد دهان و سرماخوردگی مکرره. چ ...

من سنم بالاست

واسه همین میترسم از عمل

بیست و هشت سالمه

من سنم بالاست واسه همین میترسم از عمل بیست و هشت سالمه

اگه خواستی عمل کنی:

شب قبلش شام نخور همه میگن از ۵ صبح عملت ناشتا باش ولی تو شب قبلش نخور.

تا 6 ساعت بعد عمل چیزی نخور بجز بستنی نرم شده.

حرف نزن حداقل تا ده روز.

شیر و آب سرد بخور.

بروفن و کترولاک و شیاف(خون رو رقیق میکنن) و با نی خوردن و خم شدن و ادویه و نمک ممنوع.

تا دو هفته سوپ میکس شده خنک و از صافی رد شده بخور. ابمیوه طبع سرد بخور.

شستشو مرتب دهان با سرم شستشو.

کمپرس سرد اطراف گردن .

تا دوماه قرقره دهن با آب بعدغذا

اگه خواستی عمل کنی: شب قبلش شام نخور همه میگن از ۵ صبح عملت ناشتا باش ولی تو شب قبلش نخور. تا 6 سا ...

وای ده روز حرف نزنم میپوکم که😆

ممنونم از راهنماییت عزیزم😘

ممنونم. عملش خب یکم سخته مخصوصا روز اول ولی راحت میشی دیگه بهتر از بوی بد دهان و سرماخوردگی مکرره. چ ...

سلام خانوم....بعد از عمل لوزه بوی دهان رفع شد؟

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️

سلام ببخشید اسم دکتر تون رو میگین وراضی بودین از جراحی؟ برای کاهش درد از چه مسکنی استفاده میکردین؟ 

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم