2777
2789
عنوان

اتفاق های خنده دار در مراسم های مهم

476 بازدید | 24 پست

ما توی یه مجلس خاکسپاری بودیم بعد موقعی که میت رو گذاشتم تو قبر یه بچه ای اون جلو بود در اثر فشار که بهش وارد شده بود نه خیلی شلوغ بود افتاد سر میت وای شاید خنده دار نباشه ولی اون موقع اون موقع من غش کرده بودم از خنده 😂😂

ولی بعدش خیلی ناراحت شدم آخه بیچاره بچه انقد ترسیده بود

شما چه خاطره ای دارید از مجالس ختم و عروسی

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
این چیزا طبیعیش باحاله. انگار تعریفش کنی بامزه نیست. خودت اینجا باشی از خنده میمیری😂

اره واقعا

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مام رفته بودیم پرسه نمیدونم چرا تا فاتحه خوندن و شروع کردن خندم گرفت دختر خاله هامم بغل من ۵ نفری داشتیم میخندیدیم ریز ریز😂🫥💔

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

مام رفته بودیم پرسه نمیدونم چرا تا فاتحه خوندن و شروع کردن خندم گرفت دختر خاله هامم بغل من ۵ نفری دا ...

😂😂

مراسم هفت خاهرزادم بود . خاهرم ب شدت ضعیف و بیجون شده بود از بس غصه خورده بود و گریه میکرد . . یکی از همسایه های مادرشوهرش ک توی مراسم بود اومد ک دلداری بده تا خم شد تموم میوه و میکادو و حلوا از کیفش ریخت😐 نمدونسم بخندم یا جدی باشم 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

وسط دعوا تو مراسم منو و دوستام داشتیم شربت کوفت میکردیم یواشکی 🥴 جلوی در هم مراقب گذاشته بودیم که ...

😂😂

ولی من موقع دعوا گریم میگیره اصلا اگه بهم ربطم نداشته باشه

مراسم هفت خاهرزادم بود . خاهرم ب شدت ضعیف و بیجون شده بود از بس غصه خورده بود و گریه میکرد . . یکی ا ...

وای این بده این خیلی بده😂😂😂😂😂😂😂😂

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

دختر عموم داشت برا پشت سریم دست تکون میداد منم دس تکون دادم وقتی فهمیدم با من نبوده آب شدم اصن 😑

برای منم خیلی پیش اومده توی محرم دوست دبستانم رو دیدم براش دست تکون دادم با اینکه منو دید ولی هیچ عکس العملی نشون نداد آب شدم رفتم تو زمین خیلی حس بدیه

سال ۹۹ مادربزرگم فوت کرده بود و تو خونه همهه بودن یعنی ببین همههه خالم به دختر داییم گفت برو گوشیم وصل کن تلویزیون برو تو پوشه قرآن ، قرآن بزار اونم ب درستی انجام داد و گوشی رو گذاشت رو اُپن از این ور پسر دختر داییم که ۷ سالشه اومد با گوشی خالم بازی کنه از پوشه قرآن اومد بیرون زد رو یه آهنگ بندری یعنی داشتم ج.ررررر می‌خوردم 😂

😂😂 ولی من موقع دعوا گریم میگیره اصلا اگه بهم ربطم نداشته باشه

همچین شربت و ... میخوردیم انگار صد ساله هیچی نخورده بودیم 

اخه از صبح درگیر بودیم 

اوناهم که داشتن دعوا میکردن ما هم .... 🥴😂🤣

من ختم بابای دوستم بودیم دسم رف رو ی کلیپی گف ای بریبااااخ یعنی گوشیو پرت کردم😂😂😂😂😂

تو عقد فامیلمون هم گفتن عروس رفته گل بچینه یکی از پسرای فامبل گف شهرداری گرفتش😂همه زدن زیر خنده

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

مراسم هفت خاهرزادم بود . خاهرم ب شدت ضعیف و بیجون شده بود از بس غصه خورده بود و گریه میکرد . . یکی ا ...

وآقای پشمام چقد بد😂😂😂

فک کن بیچاره ابروش رفت