2777
2789

رفیقم داره مدرک میگیره

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله ضریب هوشی 140 

رتبه برتر دانشگاه بوده 

ماهی 500 ب بالا 

از راه دور با ی شرکت تو آمریکا پروژه میگیره دلاری درآمدش 

فوق العاده باهوش و زرنگه

انگلیسی. فرانسه. اسپانیایی بلده 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

من مصفه نیمه از هر زبانی یاد گرفتم به خاطر رشته تحصیلیم منتهی اعصابم نکشید ادامه ندادم حوصله میخواد کلی وقت میخواد سخته کلا

دو تا از دوستام به صورت حرفه ای انجام میدن در آمدشونم بستگی به پروژه داره و خوبه

اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم
همکار پدرم گاهی پروژه میگیره درامد خوبی هم داره 

میدونی مدرکش چیه ؟ درآمد خوب چجوری مثلا تونسته ماشین و خونه بگیره با همین برنامه نویسی ؟ دورکاری هم میشه کار کرد ؟

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 
همسرم. درامد ثابتش ۳۰‌ بعضی وقتا هم پروژه میگیره تا ۲۰ تومن ماهی

چقدر خوبه واقعا ، ولی سخته نه ؟ چقدر وقت گذاشتن که به این درآمد رسیدن ؟ مدرکش مرتبطه با برنامه نویسی ؟ 

چقدر خوبه واقعا ، ولی سخته نه ؟ چقدر وقت گذاشتن که به این درآمد رسیدن ؟ مدرکش مرتبطه با برنامه نویسی ...

نه سخت نیست حقیقتا. مدرکش نرم افزاره ولی خودش جدا رفته دوتا زبان یاد گرفته چون تو دانشگاه یه زبان به درد نخور یاد میدن. دو سال همراه دانشگاهش یاد گرفت

بله ضریب هوشی 140  رتبه برتر دانشگاه بوده  ماهی 500 ب بالا  از راه دور با ی شرکت ت ...

یا خدا حقشه اون همه درآمد 😅 من می‌خوام از کنکور فرار کنم دنبال میانبر میگردم بنظرم همون کنکور راحتتر باشه 

چجوری پروژه میگیره؟ لینکش کن به من 😄 

والا تو سایتای کاریابی اینا آشنا شده با شرکته 

کاریابی آمریکایی ها 

اونام خوششون اومد از کارش همکاری میکنن 

داداش دوست خواهرم بود 

قطع ارتباط کردن 

خواستگار خواهرم بود دیوانه ردش کرد😂😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
یا خدا حقشه اون همه درآمد 😅 من می‌خوام از کنکور فرار کنم دنبال میانبر میگردم بنظرم همون کنکور راحتت ...

خیلی سخته 

واقعا هوش بالا خلاقیت زیاد میخواد 

اگه تو کارای کامپیوتری خوبی برو دنبالش