2777
2789
عنوان

داروسازی چطوره؟

131 بازدید | 11 پست

بنظرم شغل باکلاسیه.

و اینکه فقط درآمدش فقط جوریه که باید داروخانه بزنی؟ یا میشه تو شرکت های داروسازی کار کرد. مهاجرتش چطوره؟ پزشکی هم خوبه ولی دیر بازده ست و شرایط مهاجرتش خوب نیست

اگه از داروسازی و دندان و پزشکی اطلاعی دارید بگید

و اینکه بنظرتون کدوم بهتره؟

خودتو پیدا کنی، خیلیا رو گُم میکنی! این شروع یه مسیر جدیده ک تهش قشنگه! ☺️💚

ممنون میشم بگین خیلی مهمه😊

مثلا اگه کسی سه تاش رو قبول شه کدوم بهتره؟ که بره اون رشته؟ و اینکه قصد مهاجرت هم داشته باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پزشکی به همش ترجیح میدم از همشون باکلاس تره و تنوع بیشتری داره دارو و دندون بعد اون خوبه اگه زو ...

بنظرت مسئولیتش زیاد نیس؟ 

و اینکه برای خانم کدوم شاخه پزشکی بهتره؟ چجوری میشه باهاش مهاجرت کرد؟

اگه قصد مهاجرت داری بین این سه تا شرایط دارو برای مهاجرت راحت تره

ولی برای تحصیلش بستگی به علاقه خودت داره میشه داروخونه نزد و تو داروخونه و شرکت و اینجور جاها کار کرد ولی اگر درآمد بالا میخوای باید خودت صاحب داروخونه باشی

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟
اگه قصد مهاجرت داری بین این سه تا شرایط دارو برای مهاجرت راحت تره ولی برای تحصیلش بستگی به علاقه خو ...

مرسی

بنظرت دارو درامدش کمه اگ نخوایم داروخانه بزنیم؟

بنظرت مسئولیتش زیاد نیس؟  و اینکه برای خانم کدوم شاخه پزشکی بهتره؟ چجوری میشه باهاش مهاجرت کرد ...

هر کاری مسئولیت هایی داره

تمام شاخه هاش میتونه برای خانم ها خوب باشه به خصوص پوست و زیبایی، زنان ، اطفال و ...

شما پزشکی قبول بشی واردش بشی درستو بخونی راه مهاجرت پیدا میکنی

پزشکی درآمدش تو کشور خودمون اوکیه

مرسی بنظرت دارو درامدش کمه اگ نخوایم داروخانه بزنیم؟

بستگی داره تو چه پستی کار کنی بین ۸ تا ۳۰ تومن رو داره کار تو داروخونه ولی اگر صاحب داروخونه باشی و شرایط فروش اوکی باشه بالای ۱۰۰ تومن

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟

هر کدوم معایب و مزایای خودش رو داره بسته به شرایطت تصمیم بگیر

دارو دوران تحصیل کوتاهتر و بعد فارغ التحصیلی استرس شغلی کم ،اما از طرفی حقوق خیلی پایین تا وقتی برای بقیه کار کنی که مجبوری کار کنی چون باید امتیاز جمع کنی تا بتونی داروخونه بزنی و بعدش هم سرمایه بزرگی میخواد تا بشه دارو خونه زد،عملا ده سال بعد از فارغ التحصیلی به درآمد خوب می‌رسی اونم به شرطی که  سرمایه اولیه رو داشته باشی و بدترین قسمتش اینکه مدرک دکتری داری ولی عملا از علمت استفاده ای نمیکنی و تبدیل میشی به بیزینس من